Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin’de binlerce sporcu, tarihi sokaklarda kıyasıya yarıştı

Mardin’de binlerce sporcu, tarihi sokaklarda kıyasıya yarıştı

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2025 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2025 14:50
Kaynak: Anadolu Ajansı
Mardin’de binlerce sporcu, tarihi sokaklarda kıyasıya yarıştı

Salih KESKİN/MARDİN,(DHA)- MARDİN, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2’nci Kademe Yarışmaları’na ev sahipliği yaptı. 42 ilden 161 kulüp ve 1196 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcular, tarihi sokaklarda farklı yaş kategorilerinde kıyasıya yarıştı, dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliğinde düzenlenen ‘Türkiye Oryantiring Şampiyonası 2’nci Kademe Yarışması’nın ikinci etabı Artuklu ilçesindeki tarihi sokaklarda yapıldı. Yarışlar sonrası, Cumhuriyet Meydanı’nda ödül töreni düzenlendi. Programa Vali Tuncay Akkoyun, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, 70'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Yaşar Dener, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Atilla Güler, siyasi parti temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı. Vali Tuncay Akkoyun, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Mardin’de şampiyonanın düzenlenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ardından 42 ilden gelen 1195 sporcu arasında dereceye giren sporcular için madalya ve kupa töreni düzenlendi. (DHA)

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.