Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Son zamanların yeni gözdesi, “Afrika Örgüsü, Afro Dalgası”

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2021 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2021 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Son zamanların yeni gözdesi, “Afrika Örgüsü, Afro Dalgası”

Son zamanlarda en sık duymaya alıştığımız, aynı sektör için de iki ayrı hizmet. Afrika Örgüsü ve Afro Dalgası. Erkeklerin ve kadınların tercih ettiği bu işlemlerin Türkiye’deki öncülerinden Ersin Köse ile sektörünü ve ileriye dönük hedeflerini konuştuk. 


Breaking News; Bize kendinizden bahsedermisiniz? 

Ersin Köse; İş hayatında en  önem verdiğim konulardan biri insan ilişkileridir, her zaman bizimle aynı bakış açılarına sahip  insanlarla ortak bir vizyon oluşturuyoruz . Doğduğum yer Sakarya’da  ufak bir kasabaydı İstanbul’a geldiğimde 14 yaşındaydım,  yeniliği ve teknolojiyi yakından takip ve merak eden biriyim her zaman yaptığım işlere samimiyetimi katmayı seviyorum.


Breaking News;Yaptığınız işten bahseder misiniz ?

Ersin Köse: Afrika saç tasarımları yapan bir işletmemiz var ,  Türkiyede yaklaşık 5 yıl önce başlayıp yoğun talep görmüştür. Afrika örgüsü , afro dalgası , cornrows gibi modeller yapıyoruz. Tamamen doğal yöntemlerle uygulanması tercih edilmesinin en büyük nedenlerindendir. Bu işte en önem verdiğimiz değerlerden birisi müşteri deneyimidir. Salonumuza gelen her misafirimizi buradan mutlu çıkarmak gibi ortak bir vizyonumuz vardır.

Breaking News; Diğer saç modellerine göre bu saçı yapanlar nelere dikkat etmeli? 

Ersin Köse; Özellikle dikkat edilmesi gereken tercih edilen salonun kullandığı saç kalitesi diyebiliriz daha sonra işlemi doğru teknikle yapıyorlar mı gibi detaylara dikkat edebilirler. Bize gelen misafirlerimiz içinde kullanım talimatı videolarını izleyip uygulamalarını tavsiye ediyoruz.

Breaking News; En çok hangi saç modelleri son zamanlarda tercih ediliyor? 

Ersin Köse; Bazı modeller var yaz kış tercih ediliyor afrika örgüsü , cornrows gibi  kış aylarındada ise  daha çok afro dalgası tercih ediliyor.

Breaking News; Afro dalgası modelini Türkiye’de başlatma fikri nasıl oluştu ? 

Ersin Köse;  Müzisyen drakenin bir klibinde afro dalgalı birini gördüm, aurası çok yüksekti bu saçı yapmak istiyorum dedim nasıl yapılacağını öğrendim ve blogger bir arkadaşımda ilk denememizi yaptık. İlk paylaşımda çok büyük bir etki yarattı , sonra başka bir blogger arkadaşımda istedi aynı modeli ,  bu şekilde bir anda soru yağmuruna tutulduğumuz bir dönemle başladı ve çok beğenildi , afro dalgası herkesin dikkatini çekti bir anda.

Breaking News; Ülkemizde bir çok ünlü  afrika örgüsü ve afro dalgası için ersinköse salonu tercih ediyo sence bunun sebebi nedir ?

Ersin Köse; İnsanların zevklerine ve hayallerine hitap ettiğimiz için olabilir bununla birlikte en belirgin nedenlerden biri insanların zamanla bu alanda uzmanlaştığımızın izlenimini aldığından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Breaking News; Afrika örgüsü , Afro Dalgası ve Cornrows modelleri saça ne gibi avantaj sağlıyor?

Ersin Köse; Kullandığımız saçlar tamamen doğal tekniklerle uygulandığı için saça herhangi kötü bir etkisi olmuyor , uzun süre saçlar örgülerin içinde kaldığı içinde kullanım süresi boyunca saçlar dinlenmiş oluyor.

Breaking News; Dövme ve piercing alanında kısa sürede bu kadar ilgi ve talep görmeyi nasıl başardınız?

Ersin Köse; En iyilerle çalışma fırsatımız olduğundan kaynaklı diyebilirim. Dövme sanatsal bir alandır  minimal, realist dövme gibi kendi içinde çeşitleri var, bu alanlarda bizim de vizyonumuza hitap eden dövme sanatçılarıyla  birlikte iş yaptığımız için kısa sürede iyi bir etkileşim aldığımızı düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.