Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sofra hazırlanırken herkesin bir hikayesi olmalı

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2021 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2021 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Sofra hazırlanırken herkesin bir hikayesi olmalı

DUYGU VE SANEM İÇİL “SOFRA HAZIRLANIRKEN; MUTLAKA BİR HİKÂYESİ OLMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Grace Brands markasının kurucuları Duygu İçil ve Sanem İçil, yeni yıl sofrasını koyu yeşil, turuncu ve toprak renklerinde canlı çiçekler, kozalaklar ve kukinalarla süsleyecek...

2022’ye doğru adım adım yaklaşırken hazırladıkları yılbaşı sofrası ile göz dolduran Duygu ve Sanem İçil, yeni yılın en güzel halini sofraya taşıdı. MAG Aralık sayısına özel olarak hazırladıkları sofra etrafında keyifli bir röportaj veren kardeşler, yeni yıl heyecanlarını MAG okurları ile paylaştı. Yeni yılın kendileri için ne ifade ettiğinden bahsederek sohbete başlayan Duygu ve Sanem İçil “Yeni yıl ailemiz ve sevdiklerimiz için güzellikler, sağlık, mutluluk dilediğimiz yeni bir süreç, iş anlamında da bir sonraki sene hedeflerini belirlediğimiz; heyecanımızı arttıran yeni bir başlangıç... Her yılbaşında; büyük ailemizin, bütün bireyleriyle bir gün öncesinde mutlaka bir araya geldiğimiz huzurlu bir ritüelimiz var” dedi. 

Genellikle yılbaşı gecelerini nasıl geçiriyorsunuz? Bu yıl için özel bir planınız var mı? Sorusuna samimi bir tavırla cevap veren Duygu ve Sanem İçil “Yılbaşı gecelerini mutlaka özenle kurulmuş bir sofranın etrafında, aile bireylerimiz ve sevdiklerimizle geçiriyoruz” diyerek ailelerine ve sevdiklerine verdikleri önemi vurguladı. Bu yıl, yılbaşı sofralarında nasıl bir konsept ile yeni yılı karşılayacaklarını sorusunu yanıtlayan kardeşler “Bu yılbaşı çok sevdiğimiz markamız Pip Studio’nun yılbaşı için özel olarak hazırladığı Winter Wonderland koleksiyonuyla bir sofra kuracağız. Koyu yeşiller, turuncu ve toprak renklerinde canlı çiçekler kullanacağımız, kozalaklar, kukinalarla süsleyeceğiz. Herkes için özel bir hatıranın masada yerini alacağı bir kutlama yemeği hazırlayacağız” açıklamasında bulundu.

“Yeni yıl seçenek konusunda çok zengin olduğumuz bir dönem... Bembeyaz bir sofrayı gümüşler ve kristallerle ışıl ışıl ve çok ihtişamlı hale getirebilirsiniz. Yılbaşı renkleri kırmızılar, toprak tonları ve yeşillere girip çok sıcak ve göz alıcı bir sofra kurabilirsiniz. Yeni yıl sofralarında özellikle; ışıltıyı, mum ışığını, kukinaları ve farklı aksesuarları kullanmayı seviyoruz” açıklamasıyla yılbaşı sofralarının ilham kaynağını anlatan İçil kardeşler, sofralarının vazgeçilmezlerini “Baci Milano’nun yeni yıl için hazırladığı yılbaşı süsleri, peçetelikler ve canlı çiçekler olmazsa olmazlarımız...” ifadeleriyle belirtti.

“Sofra hazırlanırken; mutlaka bir hikâyesi olması bizim için çok önemli” diyen Duygu ve Sanem İçil, kendilerine göre şık bir sofranın tarifini şu sözlerle anlattı: “Kullandığımız yemek takımından aksesuarlara ve çiçeklere; mutlaka bir denge ve bütünlük sağlamayı seviyoruz. Mumlar, keten tekstil takımları ve gümüş çatal bıçaklarda vazgeçilmez detaylarımız arasındadır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.