Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trump: Epstein dosyalarının açıklanmasını öngören tasarıyı imzaladım

Trump: Epstein dosyalarının açıklanmasını öngören tasarıyı imzaladım

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2025 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2025 09:52
Kaynak: Anadolu Ajansı
Trump: Epstein dosyalarının açıklanmasını öngören tasarıyı imzaladım

ABD, (DHA) - ABD Başkanı Donald Trump, Jeffrey Epstein hakkındaki tüm dosyaların kamuoyuna açıklanmasını öngören tasarıyı imzaladığını bildirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, reşit olmayan kız çocuklarına yönelik fuhuş ağı oluşturduğu iddiasıyla yargılandığı sırada hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein hakkındaki tüm dosyaların kamuoyuna açıklanmasını öngören tasarıyı imzaladığını belirtti. Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Epstein olayıyla kendisinin değil, eski ABD Başkanı Bill Clinton başta olmak üzere bazı ünlü Demokratların ilgisinin olduğunu ve dosyaların açıklanmasıyla bu gerçeklerin tamamen ortaya çıkacağını savundu. Bill Clinton'ın Epstein'in uçağıyla 26 kez seyahat ettiğini iddia eden Trump, açıklamasında, “Artık Demokratlar ve Jeffrey Epstein ile olan bağlantıları hakkındaki gerçekler yakında ortaya çıkacaktır çünkü Epstein dosyalarının açıklanması için söz konusu yasa tasarısını imzaladım” ifadesini kullandı.

ABD ADALET BAKANI BONDI: EPSTEIN DOSYALARINI 30 GÜN İÇİNDE AÇIKLAYACAĞIZ

ABD Adalet Bakanı Pam Bondi, Jeffrey Epstein dosyalarının 30 gün içinde açıklayacaklarını kaydetti. Kongre'nin Epstein dosyalarının açıklanmasını öngören tasarıyı kabul ederek bu konuda yasal bir adım attığını söyleyen Bondi, 30 gün içinde Epstein dosyalarını kamuoyuna açıklayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.