Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknolojiyi Kullanmak Yetmez, Anlamak Gerekir

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2026 17:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2026 18:53

Teknoloji artık sadece kullandığımız cihazlardan ibaret değil. Sabah uyandığımız andan gece uyuyana kadar hayatımızın her anına dokunan görünmez bir güç haline geldi.

Bir zamanlar yalnızca büyük şirketlerin ve mühendislerin konuştuğu teknolojiler bugün cebimizde, evimizde, arabamızda ve hatta kararlarımızın içinde yer alıyor. Yapay zekâ, akıllı sistemler, görüntüleme teknolojileri ve dijital dönüşüm artık geleceğin konusu değil; bugünün gerçeği.

Ancak teknolojiye sadece kullanıcı gözüyle bakmak yeterli değil. Çünkü her yeni cihazın, her yeni yazılımın ve her yeni teknolojik gelişmenin arkasında büyük bir değişim hikâyesi yatıyor.

Yıllardır teknoloji sektörünün içinde yer alan biri olarak bu köşede yalnızca ürünleri değil, teknolojinin insan hayatına etkilerini, sektörün perde arkasını, geleceğin trendlerini ve dijital dünyanın dönüşümünü konuşacağız.

Bazen bir kameranın arkasındaki mühendisliği, bazen yapay zekânın hayatımıza getireceği fırsatları, bazen de teknolojinin bilinmeyen yönlerini birlikte keşfedeceğiz.

Çünkü teknoloji sadece takip edilmesi gereken bir alan değil, aynı zamanda doğru okunması gereken bir gelecek meselesidir.

Bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum.

Süleyman Kaya
Teknoloji Yazarı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
Yükleniyor..
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.