Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Riva'da boğulan Emrah Dinçer son yolculuğuna uğurlandı

Riva'da boğulan Emrah Dinçer son yolculuğuna uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 15:18
Kaynak: Hibya
Riva'da boğulan Emrah Dinçer son yolculuğuna uğurlandı

Murat KORKMAZ / İSTANBUL, (DHA)- BEYKOZ Riva Sahili'ne balık tutmak için giden ve dalgalara kapılarak kaybolan 2 gençten biri olan Emrah Dinçer'in cansız bedenine dün ulaşılmıştı. Emrah Dinçer, bugün öğle namazının ardından Beykoz Yeni Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.
Olay, geçtiğimiz günlerde Beykoz Riva Sahili'nde meydana geldi. Balık tutmak için sahile gelen Fatih Yastıkkaya ve Emrah Dinçer, şiddetli rüzgarın da etkisiyle dalgalara kapılarak kayboldu. Önceki gece boyunca helikopter destekli arama çalışmaları yapılmıştı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hız kazanan arama çalışmalarına Kıyı Emniyet Müdürlüğü ve İBB Su Altı Arama Kurtarma ekipleri de katılmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda dün sabah saatlerinde kaybolan gençlerden Emrah Dinçer'in cansız bedenine ulaşılmıştı. 
Emrah Dinçer'in cenazesi bugün Beykoz'da bulunan Şeref Yıldız camisine getirildi. Dinçer, öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası ailesi ve sevenlerinin göz yaşlarıyla, Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Fatih Yastıkkaya için ise arama çalışmaları devam ediyor. 
 

Kaynak: Hibya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.