Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Özdemir, Bahçeli’nin Venezuela’da gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini paylaştı

MHP’li Özdemir, Bahçeli’nin Venezuela’da gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2026 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2026 23:36
Kaynak: Anadolu Ajansı
MHP’li Özdemir, Bahçeli’nin Venezuela’da gelişmelere ilişkin değerlendirmelerini paylaştı

ANKARA,(DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Venezuela’da yaşanan gelişmelerle ilgili Devlet Bahçeli’nin değerlendirmelerini paylaştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Venezuela’da yaşanan gelişmelerle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir televizyon kanalına yaptığı açıklamayı sanal medya hesabından paylaştı. Özdemir’in paylaşımına göre Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

“ABD’nin bugün Venezuela’da yapmış olduğu askeri müdahale ile devlet başkanı Nicholas Maduro’yu iktidardan hukuksuz ve haksızca uzaklaştırma girişimi bizim tarafımızdan bilinen ve tanıdık bir komplodur. Bazı yayın organlarında ise bu hakikat yerine meselenin başka mecralara çekilmeye çalışılması hatalı ve yanlış bir yaklaşım olacaktır. Türkiye’de 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ eliyle gerçekleştirilen kalkışmada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Marmaris’te bulunurken, doğrudan kendisine yönelik sergilenen aşağılık girişimdeki yöntemle, bugün Maduro’yu hedef alan yöntem birbirinin aynısıdır. 15 Temmuz 2016’da Türk Milleti’nin iradesi ile netice alamayan ABD, bugün Venezuela’da benzer bir girişimde bulunmuştur. Konunun bu yönünün yayın ve yorumlarda ele alınması, yöntemdeki benzerliğin kamuoyunun dikkatine sunulması daha doğru olacaktır.” (DHA)

Kaynak: Anadolu Ajansı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.