Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü İş İnsanı Hüseyin Karadağ'dan  Turizm'e Dev Yatırım Hamlesi...

Körfez Ülkelerinin Türkiye'de inşaat ,  sağlık, turizm ve bir çok sektöre yapacağı dev yatırımlarla Milyarlarca dolar kaynak aktaracak olmaları Türk işadamlarını Harekete geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Ünlü İş İnsanı Hüseyin Karadağ'dan  Turizm'e Dev Yatırım Hamlesi...

Türkiye'de İnşaat başta olmak üzere Gayrimenkul ve Truzim alanında bir çok yatırımı bulunan Urfa Siverek doğumlu ünlü iş insanı Hüseyin Karadağ, Arap Sermayesinin Ülkemize Gelmesine karşılık olarak yabancı ortakları ile birlikte yeni yatırım hamlesi karar aldılar.


İstanbul başta olmak üzere Bodrum , Antalya ve Çeşme'de Otel ve inşaat yatırımı kararı alan Karadağ; Yaptığı Açıklamada; Körfez Ülkelerinin Ülkemize Yatırım Yapmak istemeleri bizleride daha Çok yatırım yapmaya teşvik ediyor, yabancı ortaklarımızla birlikte yeni kararlar aldık, Yeni yıl itibari ile İnşaat başta olmak üzere yeni otel yatırımları yapma kararı aldık, Ülkemize Döviz Sokmak biz Türk işadamlarının En Büyük görevi dedi.

Karadağ Açıklamalarında; Türk firmaları olarak özellikle inşaat sektöründe, uzun süredir Körfez pazarlarına girerek havalimanlarından otoyollara, stadyumlardan yüksek binalara kadar mega projelerin büyümesine katkıda bulunduk, Şimdi Körfez Ülkeri ile birlikte Ülkemizde yeni yatırımlar Yapmak biz işadamlarına düşüyor dedi.

Yeni Yıl ile birlikte 2024 planlarını ve Yatırımlarını hazırladıklarını dile getiren Urfalı Ünlü iş insanı Hüseyin Karadağ, İnşaat Ve Truzim alanında yapacağımız yatırımlar ile Birlikte Yurt Dışından gelecek olan Yatırımcılara Örnek teşkil etmek 
istiyoruz dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.