Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Romeno İstanbul - Ristorante & Bar lüks dizaynı ile dikkat çekiyor

Mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir mekan.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2023 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Romeno İstanbul - Ristorante & Bar lüks dizaynı ile dikkat çekiyor

Büyüleyici dekorasyonu, lüx dizaynı, şık sunumları, yerli ve taze ürün yelpazesiyle. Klasik bir italya'nın dışında, kendine özgü sunumlarını ve pişirme tekniklerini sunan bir restaurant. İlk ziyarette iliklerinize kadar özel hissettirecek seviyede. Geçtiğimiz aylarda İstanbul Maslak 1453 Ağaoglu sitesinde kapılarını misafirlerine açan bu şık restaurant, Somer Set Hotel'in altında hem açık bahçesi hem kış bahçesi ile de tamamen konforunuzu koruyacak, aynı şekilde iç dizaynı ile size rönesans havası yasatacak. Yemekler dünya ve İtalyan mutfağı olarak hazırlanmış. Ancak öne çıkan tüm ürünlerde yerlilik ve tazelik vurgulanmış. 

Çanakkale domatesinden hazırlanmış soslar ile yapılan pizzalar da, yine parmesan peynirin yerine, yerli Kars eski kaşarları, rokfor yerine Konya otlu peynirleri gibi ozel dokunuşlarla yerliliğin de farkını yaratmış. Sezonunda kullandıkları taze balıkları yine Bodrum satsuma, Antalya narenciye meyveleri ile Ayvalık özel zeytinyağlarını harmanlayıp, Fransizları kıskandıracak salsa Verde soslar üretmişler. Bowl salataları ile trendi yakalamış ve en değerli besin ürünlerinden olan orta Anadolu' ya ait yeşil mercimekleri tedarik edip, bu salatalarda besin değerlerini koruyup ,farklı bir boyuta getirmişler. Özellikle vejeteryan besleniciler için müthiş bir alternatif doyurucu bir ürün oluşturmuşlar.

Daha sayamadığım ama deneyimlerinize açık bir çok lezzeti bulabileceğiniz, aynı zamanda, özel sirket yemeklerinizi, aile yemeklerinizi yapabileceğiniz özel bir restaurant oluşmuş ve konsept buna cok uygun. Maslak ;1453 bölgesinden bahsetmek gerekirse bilmeyenleriniz için, burası yaklaşık 100.000 kişi kapasiteli bir komplex ve yaşam alanı, Nişantaşı Üniversitesi, Yıldırım Holding,  Epiaş enerji şirketi, Uçankuş tv,  Babala tv,   Onedio gibi kapsamlı şirketlerin yanı sıra, Eğlence mekanlarının yıldızları Cahide Palazzo - Yeni Gazino, Esnaf gibi ünlü markaları da içinde barındırıyor. Plaza beyaz yakalıların yanı sıra, Oldukça fazla yabancı turisti de içinde barındırır. Özellikle konut sahipleri Körfez ülkeleri, Avrupa vatandaşları, Rus-Ukranyalılar ile birlikte İran ve Afrika vatandaşlarının kosmosu ile adeta Manhattan havasında. 

 Kısaca Romeno Ristorante & Bar, Elit konumu ,şık iç dizaynı , taze ve organik mutfağı ile bir çok konforu bir arada sunmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.