Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Avrupa Güzeli Türk Kızı Elmas Yılmaz.

Avrupa'nın en prestijli güzellik yarışması olan World Miss Europe'un 97. yılında, Türkiye'den bir ilk yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Dünya Avrupa Güzeli Türk Kızı Elmas Yılmaz.

Türkiye'nin gururu Elmas Yılmaz, 1927'den beri Beyrut'ta düzenlenen yarışmada Dünya Avrupa Güzeli seçildi. Bu yarışmayı son kazanan güzelimiz 1993 yılında Arzum Onandı 1993 yılında Arzum Onan'dan sonra o zamandan bu zamana ülkemizden kazanan olmadı ama 2024 yılında Avrupa'nın en güzel kadını seçilen isim Elmas Yılmaz oldu.

Beyrut'ta gerçekleşen yarışmanın finalinde jüri üyelerinin oylarıyla birinci seçilen Elmas Yılmaz 97 yıllık yarışma tarihinde Türkiye'yi temsil eden ilk isim olarak adını altın harflerle yazdırdı. Bu zafer, Türk kadınlarının uluslararası platformlarda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Elmas yılmaz ın bu önemli başarısı, Türkiye'nin güzellik ve zarafetini dünyaya tanıtma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, genç Türk kadınlarına ilham kaynağı olması bekleniyor.

Bu tarihi zaferle birlikte, elmas Yılmaz sadece bir güzellik kraliçesi olmanın ötesinde, Türkiye'nin uluslararası alandaki gücünü ve çekiciliğini simgeleyen bir figür haline geldi Bu tarihi an, Türkiye'nin güzellik ve zarafetini uluslararası alanda temsil eden Elmas Yılmaz için büyük bir başarı olarak kaydedildi. 97 yıllık bir geleneği bozarak, Türkiye'nin bayrağını gururla dalgalandıran Yılmaz, jüriyi etkileyen zarafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu.


Elmas Yılmaz, Avrupa güzellik yarışmasında Türkiye'nin gururu oldu. Kararlılığı, zarafeti ve yeteneğiyle ön plana çıktı

Yarışma sonrası açıklama yapan Elmas Yılmaz, "Bu büyük başarıyı elde etmek benim için inanılmaz bir onur. Türk kadınlarının gücünü ve zarafetini Avrupa'ya taşımak benim için büyük bir mutluluk" dedi.

Elmas Yılmaz, hem Türkiye hem de Avrupa'nın gururu olmaya devam ediyor. Başarılarına bir yenisini ekleyen Yılmaz, Türk kadınlarının gücünü ve yeteneklerini tüm dünyaya göstermeye devam ediyor.
Elmas Yılmaz yarışma sonrasında yaptığı açıklamada, "Bu büyük onur ve gururu yaşamak gerçekten inanılmaz. Türkiye'yi temsil ederek böyle bir başarı elde etmek benim için hayalimin ötesinde bir duygu. Bu zaferi türk kadınlarına armağan ediyorum bu benim değil ülkemin başarısı ‘’dedi.


Dünya Avrupa Güzeli unvanını kazanan Elmas Yılmazın, Türkiye'nin güzellik ve zarafetini uluslararası arenada temsil etmek adına gelecekteki projeleri merakla bekliyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.