Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUNU OKUMADAN SAÇLARINIZI BOYATMAYIN!

Kadın Kuaförü Murat Öner'den saç tüyoları.! Saçlarınızla 2024 yılına damga vurmak ister misiniz? Saç kesimleri görünüşteki en önemli şeylerden birisi... 2023 yılının bitmesine az bir zaman kalmışken 2024 yılına damga vuracak saç modelleri de belli olmaya başladı. Kadın Kuaförü Murat Öner, auranızı yükseltecek saç kesim ve renklendirme hakkında altın değerinde bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
BUNU OKUMADAN SAÇLARINIZI BOYATMAYIN!

Artık 2023 yılına elveda demeye hazırlanıyorken, 2024 yılı modası da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki sizler, 2024 yılına girerken saçlarınızda bir değişiklik yapmak ister misiniz? Saç, hiç kuşkusuz bir kadının en önemli aksesuarı... 2024 yılına damga vuracak, auranızı yükseltecek, kombinlerinizi tamamlayacak saç modelleri hakkında bilgile veren Kadın Kuaförü Murat Öner, yine yıla damga vuracak renklendirme seçeneklerini de anlattı. Saç kesiminin ustası Murat Öner'in bu röportajını okumadan saçlarınızı kestirmeyin...


"DEĞİŞİM SAÇLARDAN BAŞLAR"
Yeni yılın yaklaştığını belirten Kuaför Öner, "Her yeni yıl yaklaştığında, umutla dolu bir şekilde u 'bu yıl daha güzel geçecek' dediğimiz bir gerçek. Bu inanç, geçmiş yılın başarıları veya zorluklarıyla değil, insanın kendisini daha iyi bir geleceğe layık görmesiyle ilgilidir. Kendi içimize dönme zamanlarımızda, bazen zihinsel dönüşümler yaşarız, bazen de fiziksel görünüşümüzü değiştirmeyi düşünürüz ve bu değişimler genellikle saçlarımızla başlar. 2024'ü karşılayarak yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, son moda saç kesimleri ve renklendirmelerine göz atmanın zamanı geldi demektir. Değişimin her zaman olumlu bir adım olduğuna inanırız ve yenilenmiş enerjinin size daha iyi fırsatlar sunacağına inanırız" diye konuştu.
SALAŞ TARZ SEVİYORSANIZ SHAG SİZE GÖRE
2024 yılının saç trendleri hakkında bilgi veren Öner, saç modelleri hakkında şu bilgiler verdi:
"Eğer salaş bir tarzı seviyorsanız, size ilk önerimiz 'Shag' saç kesimi olacaktır. Shag, ustalık gerektiren bir kat kesimi tekniğinin ürünüdür ve doğal dalgalı saçlara sahipseniz, uzun zamandır aradığınız saç modeli olabilir.
YILLARIN VAZGEÇİLMEZİ: BOB
Bob ise yılların vazgeçilmezi desek yeri olur. Her yıl popülerliğini koruyan saç modeli aslında kısa oluşuyla büyük rahatlık sağlamakla birlikte insana ayrı bir hava katıyor. Özellikle ince telli saçlıların tercih etmesini önerdiğimiz model 2024 yılı için birçok kişinin tercihi olacak. Koyu rengin yanı sıra açık tonlarla da kendini belli eden Bob modeli, kombinlerin tamamlayıcı parçası olmakla birlikte auranızı da yükseltecek.

2024'E BOMBA GİBİ DÜŞECEK O MODEL

2024'e bomba gibi düşecek bir model seçin deseniz tartışmasız ağır katlı kesime sahip saçlar derdik. Aslında 2020-2021 yılları arasında gündem olmaya başlayan saç asıl olarak 2024'te hafızalara kazınacak. Özellikle ombreli saçlarda kendini belli eden model, güvendiğiniz bir kuaför ile tam istediğiniz gibi olacaktır.
PERÇEMLER GERİ GELİYOR
Bir zamanlar yerini kaküle bırakan perçem modelleri de yeniden geliyor. Saçların daha gür bir görüntüde olmasını sağlayan katlı bir kesim, volümlü bir fön ve perde perçem... Daha cool bir görüntü olamazdı diye düşünüyoruz. Genel olarak sarı tonlarına sahip insanların tercihi olan bu model bir yandan vintage bir görüntü de sağlıyor."
BUNU OKUMADAN SAÇLARINIZI BOYATMAYIN!
Kuaför Murat Öner, 2024 yılına damga vuracak renklendirme trendleri hakkında da önemli bilgiler verdi. Öner, "Yulaf sarısı saç rengi; küllü ve beyaza yakın tonlarda bir renktir, doğal olarak sofistike ve zarif bir görünüm sunar. Altın çikolata saç rengi;  sıcak ve zengin kahverengi tonlarına sahip bir saç rengidir. Saçlar altın çikolata rengindeyken, güneş ışığında parlaklık kazanabilirler ve saçların derinliği ve canlılığı artırabilir. Bu renk, sıcak ve cazip bir seçenek olarak kabul edilir ve pek çok kişi tarafından tercih edilir. Akdeniz ışıltısı saç rengi ise  Akdeniz bölgesinin güneşli ve deniz kenarındaki atmosferinden esinlenen bir saç rengidir. Bu renkteki saçlar genellikle açık veya orta kahverengi temele sahiptir ve altın, bronz veya bakır tonlarıyla zenginleştirilmiştir. Akdeniz ışıltısı saç rengi, güneş ışığında parlak ve canlı bir görünüm sunar. Bu renk, denizden gelen tuzlu hava ve güneşin etkisiyle doğal olarak elde edilen bir görünümü yansıtır. Akdeniz ışıltısı saç rengi, sıcak, enerjik ve canlı bir izlenim bırakır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.