Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu PSM’de Bu Hafta

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2021 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2021 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Zorlu PSM’de Bu Hafta

29 Kasım - 05 Aralık


 BRAHİM SELİM İLE BU GECE // 29 KASIM PAZARTESİ// %100 STUDIO & PSM ONLINE // 20.30

Youtube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her Pazartesi %100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri izleme fırsatı sunuyor!

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

Online Program Bileti Fiyat: 27,50 TL

AHUDUDU // 29 KASIM PAZARTESİ // TURKCELL PLATİNUM SAHNESİ // 20:30

El yapımı Ahududu likörü… İçer misiniz? Yaşlı ve hayatlarında hiç evlenmemiş iki kız kardeş Müşfike ve Mürşide, çevrelerindeki herkese iyilik yapmalarıyla tanınmaktadırlar. Kendisini Enver Paşa zanneden yeğenleri ile birlikte yaşayan ikilinin, sevgilisiyle evlenme hazırlığı yapan diğer yeğenleri Adnan’ın sırlarını öğrenmesiyle işler karmaşık bir hal almaya başlar. Hem polisiye hem de komedinin bir arada olduğu oyunun yeni prodüksiyonunda başrolleri Suna Keskin ve Melek Baykal paylaşıyor. Nedim Saban’ın uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle döndüğü “Ahududu”nun kadrosunda Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkin ve Bülent Seyran da yer alıyor. Bu kahkaha dolu oyunu izlemek için 29 Kasım’da Turkcell Platinum Sahnesi’ndeki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori – 143 TL

2.Kategori – 99 TL

12 NUMARALI ADAM // 30 KASIM SALI // TURKCELL PLATİNUM SAHNESİ // 20:30

Yıllarını aynı takımda geçirmiş ve birkaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalarak yıllarca tekrar kaleye geçeceği günü bekleyen bir kalecinin geçmişini, yaşadıklarını, seçimlerini ve hayatı, seyirciyle beraber sorguladığı 90 dakikaya tanık olmaya hazır mısınız? Hem oyuncu hem de lisanslı kaleci olarak tanınan Erkan Kolçakköstendil’in 90 dakika süren bu tek kişilik performansında kalede kalmak, aile olmak, yalnız kalmak, çizgilerin dışına çıkmak üzerine kurduğu anlatısıyla seyirci adete bir taraftara dönüşüyor. Kaderin kalesine belki de hiç top gelmeyecek bir maçta tekrar yerini alacak bir kalecinin anlatısına odaklanan “12 Numaralı Adam” 30 Kasım’da Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori – 110,00 TL

2.Kategori – 88,00 TL

EVLİLİKTEN SAHNELER // 30 KASIM SALI // %100 STUDIO

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal eşler gibi görünen iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin bazı dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini de yakından gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”,  “Aşk nedir, ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, 30 Kasım’da Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS //  30 KASIM SALI // TURKCELL SAHNESİ // 20.00 

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovunun yeni sezon gösterileri ile Kasım ayında yeniden Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Kapı Açılış: 19.00

CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus: 20.00

Bilet Fiyatları: 

*TÜKENMİŞTİR

BORA ÇELİKER QUARTET // 01 ARALIK ÇARŞAMBA // touché // 21:00

Dörtlü bu konserde, Bora Çeliker'in 'Borabook' (2013) ve 'Tersyüz' (2018) isimli albümlerinden özgün bestelerin yanı sıra; Irving Berlin, Cole Porter, Rodgers & Hart, Jimmie Van Heusen, Antonio Carlos Jobim gibi şarkı yazarlarının bestelediği vokalli caz standardı ve bossa nova yorumlarına yer verecek.
Modern Mainstream, Hard Bop, Free Jazz gibi akımlardan beslenen dörtlünün performansları dinamik ve yüksek tansiyonlu icralardan, içe dönük, ağır baladlara uzanan bir çeşitlilik içeriyor. Gitarist ve şarkıcı Bora Çeliker, 1 Aralık akşamı Bora Çeliker Quartet ile touché’de!

Kapı Açılışı 19:30

Etkinlik Başlangıç 21:00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

AMADEUS // 02 ARALIK // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

 Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS”, başrollerini Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosu, 14 kişilik koro ve 11 kişilik canlı orkestradan oluşan 45 kişilik dev ekibi ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Kasım ayında da Zorlu PSM’de tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 Kapı Açılış: 19.30

Amadeus: 20.30

 

Bilet Fiyatları;

1. Kategori- 275.00 TL

2. Kategori- 195.00 TL

3. Kategori- 155.00 TL

4. Kategori- 125.00 TL

5. Kategori- 95.00 TL

AŞINMA // 02 ARALIK  // %100 STUDIO // 20.30

Günümüz dünya sisteminin insanın varlık alanını giderek daha da daraltması, buna karşılık çağdaş insanın bu duruma gösterdiği kabul ile hem insani olanın aşınmasını, hem de insanın kendisindeki karakter aşınmasını düşünmeyi öteleyerek var olmaya çalışması sorununu merkeze alan “Aşınma”, seyircinin oyunun dilini ve işleyişini oyuncuyla birlikte eşzamanlı keşfedeceği aktif bir seyir süreci yaratarak seyircisini  eğlenceli bir deneyime davet ediyor. Şahika Tekand tarafından kaleme alınan ve yönetilen, deneyimli oyuncu Yiğit Özşener’in performansıyla sergilenen “Aşınma” 2 Aralık’ta gerçekleşecek prömiyeriyle ilk kez Zorlu PSM’de seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 20.00

Aşınma: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 132,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

DÜĞÜN ŞARKICISI // 03 ARALIK CUMA // %100 STUDIO // 20.30

2000’li yılların başında katıldığı BBG yarışmasında popüler olan ve sonrasında hızla popülerliğini kaybeden bir Jazz şarkıcısının düğün şarkıcısı olma hikayesini anlatan ''Düğün Şarkıcısı'' 3 Aralık'ta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde. Erdi Işık’ın yazdığı Kayhan Berkin’in yönettiği Nergis Öztürk'ün tek kişilik performans sergilediği oyunda izleyiciler, değişen Türkiye’yle birlikte dönüşüme uğrayan Urban Jazz Bar’da çalışan Şahnaz’ın öyküsüne tanık olacak. Yeni işine adapte olmakta güçlük çeken Şahnaz’ın, bu yeni müzik kariyerinde toplumun ‘etnik’ ve ‘zengin’ müzik türlerini öğrenmesinin yanı sıra birlikte yaşadığı toplumun insanlarını da tanıma fırsatı bulmasına tanık olacağımız “Düğün Şarkıcısı” oyununu izlemek için 3 Aralık akşamı Zorlu PSM’deki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış:20.00

Düğün Şarkıcısı: 20.30

 Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 132,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

ŞENAY LAMBAOĞLU // 04 ARALIK CUMARTESİ // touché // 21:00

Şenay Lambaoğlu’nun Türkçe caz kalıplarının dışına çıkarak, alternatif pop ile caz arasında kendi yalın çizgisini bulduğu albüm müzik eleştirmenleri tarafından beğeniyle karşılandı. Kariyeri boyunca yayınladığı albümlerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında katıldığı caz festivalleriyle adından söz ettiren, dönemin en özgün kadın vokallerinden Şenay Lambaoğlu 4 Aralık akşamı touché’de dinleyicileri masalsı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılışı: 19:30

Etkinlik Başlangıç: 21:00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

LOKALİZE: SEDEF SEBÜKTEKİN // 04 ARALIK CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21:00

Müzik kariyerine üniversite yıllarında odasında başladığı kayıtlarla ”Kısalar” adını verdiği; her hafta besteleyip, kaydedip yayınladığı 1 dakikalık şarkılar ile başlayan Sedef Sebüktekin, 2015 yılında SOFAR İstanbul’da seslendirdiği Canozan şarkısı “Bul Beni” ile daha geniş bir kitleye adını duyurmuş oldu. 2021 Ocak ayında Nova Norda, Birkan Nasuhoğlu ve Canozan ile beraber 21 günde kaydettikleri 8 şarkılık proje albüm ‘Evde’ yayımlandı. Mart ayında solo şarkısı “Çıplak” ile dinleyicisiyle tekrar buluşan Sedef Sebüktekin, romantik ve varoluşsal sorularını sorarken, kendisi gibi kafası karışıkları dansa davet etmeyi sürdürüyor. Melankolik bir ruh halinde salınma hissi uyandıran şarkılarını seslendireceği performansı ile Sedef Sebüktekin 4 Aralık akşamı Zorlu PSM’nin sevilen serilerinden Lokalize kapsamında %100 Studio’da olacak.

Kapı Açılış: 20.00

Sedef Sebüktekin: 21.00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

 Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak 

Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde %100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.