Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü İç mimarın doğum gününde sosyal sorumluluk projesi…

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2022 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2022 20:48
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Ünlü İç mimarın doğum gününde sosyal sorumluluk projesi…

Yaptığı uluslararası projelerle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren İç mimar Ferhat Günay doğum günü olan 8 mart da örnek olacak bir davranışa imza attı. Günay, Dünya kadınlar gününe de denk gelen doğum gününde davetlilerin kendisine hediye almaları yerine TODEV (Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı) için bağış yapacaklarını duyurdu. 

“DUYARLI OLMAMIZ LAZIM” 

Dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası bir çok özel kurum kuruluş da zor zamanlar geçirdiğini belirten İç mimar Ferhat Günay, “Duyarlı olmak zorundayız. Bu tür zor zamanlar da hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. 8 Mart Dünya Kadınlar gününde 30. yaşımı kutlayacağım Benim ve arkadaşlarım için önemli olan bu günde farklı bir şey yapmak istedim. Doğum günümde davetlilerimin hiç birisinden bana hediye almamalarımı rica ettim. Bunun yerine TODEV (Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı)’na bağış yaparak bir sosyal sorumluluk projesini doğum günümde yapmak istedim. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri sadece özel günlerde değil her zaman gerçekleşmeli ve bizler bunu elimizden geldiğince devam ettireceğiz.” dedi 

Önce Kapadokya Sonra İstanbul… 

İç mimar Ferhat Günay sosyal sorumluluk projesinin daha geniş kitlelere ulaşması için 8 Mart’ta arkadaşları ile önce Kapadokya 12 Mart’ta da İstanbul’da doğum günüyle sosyal sorumluluk projesini birleştireceğimi söyledi. 

BU TÜR DESTEKLER BİZE GÜÇ VERİR…  TODEV (Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı) Başkanı  H.Arzu Gökçe ise dernek olarak bu tür desteklerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi. "Ferhat Günay Vakfımıza bağış için yapmış olduğu çağrı ile Otizmli çocuğa sahip ailerimizin hayatlarında iz bırakmak için Doğum günü bağışı çağrısı yaptı. Bu bağış bizim için çok özel ,genelde bizler aracılar ile Doğumgünü sahiplerine ulaşıyoruz ancak Ferhat Bey ben Otizmli çocuklar için destek olmak istiyorum diyerek benimle iletişime geçti. Kendisi kıyıya vuran Deniz Yıldızlarını bir bir denizle buluştuğu hikayedeki gibi bu özel gününü bizler ile paylaşarak Deniz Yıldızlarımızın nefes alıp hayat bulmaları için çaba gösteriyor.vakfımızın bu yıl kuruluşunun 25. Yılı,2022 valilik izni ile kayıtlı 200 ailemize yemek,erzak,kıyafet ,eğitim bursu verebilmemiz için Ferhat beyin bu davranışını ilk örnek alınarak ,Sizler bize ulaşarak zorlu hayatlarımızda iz bırakabilirsiniz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.