Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokatçı filminde Kemal Sunal'ın partneri olan Nazan Saatçi yıllara meydan okuyor! Hâla çok güzel.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2021 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2021 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Tokatçı filminde Kemal Sunal'ın partneri olan Nazan Saatçi yıllara meydan okuyor! Hâla çok güzel.
  Başrolünü Yeşilçam'ın efsane ismi Kemal Sunal'ın üstlendiği, 1983 yapımı Tokatçı filmi, televizyon ekranlarında yayınlanması üzerine filmin oyuncuları merak konusu oldu. Filmde Emine karakterini canlandıran Nazan Saatçi'nin son halini görenler, "Yıllar teğet geçmiş" şeklinde yorum yaptı. 

Kemal Sunal ile başrolü paylaştığı Tokatçı filmindeki performansıyla akıllarda kalan Yeşilçam yıldızı Nazan Saatçi, filmin televizyon ekranlarında yayınlanması merak konusu oldu.

640xauto (2)

Saatçi'nin son halini merak edenler ünlü oyuncunun Instagram hesabını ziyaret etti. Son haliyle gençlere taş çıkaran Nazan Saatçi için "Yıllar teğet geçmiş", "Yıllara meydan okumak diye buna derim" yorumları yapıldı.

640xauto

NAZAN SAATÇİ KİMDİR?

640xauto (1)

Saatçi, 1958'de Samsun'da doğdu. Lise eğitimini Samsun'da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 1978 yılında İnci Gazetesi tarafından "sinema kraliçesi" seçildi. Saatçi, 1983 yılında katıldığı Miss Asia Pasific (Asya güzellik yarışmasında) ikinci oldu.

5ebd1ca67af507101428ce11

PAKİSTAN'DA DA TANINDI

Saatçi, o dönemde Yeşilçam'ın yanı sıra Pakistan sinemasında da adını duyurdu. 1980'lerde sadece Türkiye'de değil, Pakistan'da da tanınıyordu. 

5ebd1cef7af507101428ce1c

FARKLI DALLARDA EĞİTİM ALDI

Nazan Saatçi, şu sıralar yaşadığı ABD'de de oyunculuk üzerine; Los Angeles Actor Center'da eğitim aldı. Palo Alto School of Hypnotherapy ve Florida Gerald F.Kein Omni Hypnosis Training Center'da da kendini farklı dallarda geliştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.