Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

STEPHEN CURRY VE UNDER ARMOUR, SUSAM SOKAĞI’YLA BİRLİKTE “STREET PACK” KOLEKSİYONUNU SUNAR

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2021 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2021 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
STEPHEN CURRY VE UNDER ARMOUR, SUSAM SOKAĞI’YLA BİRLİKTE “STREET PACK” KOLEKSİYONUNU SUNAR
Curry markasının, ilhamını Susam sokağı karakterleri ve renklerinden alan yeni Curry Flow 9 ayakkabısı 19 Kasım’da Under Armour mağazalarında ve www.underarmour.com.tr’de piyasaya sunulacak.

Gücünü Under Armour’dan alan Curry markası, Susam Sokağı’nın hafızalardan çıkmayan karakterlerinin ruhunu basketbol sahalarına taşıyacak olan yeni koleksiyonunu satışa sunuyor. Dokuz yaşın altında üç çocuğa sahip olan Steph Curry, Susam Sokağı’nın arkasında bulunan kar gütmeyen eğitim organizasyonu Sesame Workshop ile ortak çalışmaya karar verdiğinde, bunun hem Harlem’e verdiği desteğin doğal bir uzantısı olduğunu hem de genç atletlere ilham vereceğini söyledi.

Üç kez NBA şampiyonu olan ve iki kez En Değerli Oyuncu ödülüne layık görülen Curry, koleksiyonla ilgili olarak, “Bu koleksiyon insanlara hayal güçlerini kullanma fırsatı veriyor. Oyun oynarken, karakteriniz ortaya çıkar. Ben de sahadayken yaratıcı olmayı, yeni şeyler denemeyi ve farklı yönlerimi göstermeyi seviyorum. Susam Sokağı karakterleri herkesin oyun dünyasına ait olduğunu kanıtlıyor” diyor.  

Curry markasının “Street Pack” serisi, Susam Sokağı’nın hafızalardan silinmeyen karakterinden ilham alan farklı renk seçenekleriyle sunuluyor. Ayakkabılar, dil ve topuk kısımlarında, ilham alınan karakterlere benzer özellikler taşıyor. Ayrıca çorap çizgisi hizasında Susam Sokağı logosu da mevcut. 

Curry Flow 9 başarısını Curry Flow 8’in başarısının üzerine inşa ediyor. Bu geliştirilmiş ayakkabı, UA Flow’un hassasiyetle yaratılmış olan çekiş gücü kalıbının yanı sıra Under Armour’un ayak sabitliğini artıran ve basketbol için tasarlanan yeni üst kısım teknolojisi UA Warp’a sahip. UA Flow ile birlikte çalışan UA Warp teknolojisi, ayağı UA Flow orta tabanına kilitlerken, bir yandan da ayağın doğal bir şekilde hareket etmesine izin veriyor. 

Eğer siz de evde Susam Sokağı şarkıları eşliğinde sayı sayıyorsanız, işte 1 ve 2 numara: Curry markasının Susam Sokağı koleksiyonunun piyasaya sürülen ilk iki renk skalası “Count It” ve “Play Big” olacak. İlk model Sayıların Kontu’na, ikincisi ise Minik Kuş’a ithaf edilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.