Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal Medya Uzmanı fenomen Abdurrahman Akkaya kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2021 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2021 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Sosyal Medya Uzmanı fenomen Abdurrahman Akkaya kimdir?

Sosyal medyanın son zamanlarda en fazla konuşulan isimlerinde biri olan Abdurrahman Akkaya, sosyal medya fenomeni olmanın yanı sıra sosyal medya danışmanlığı yapan ve bu anlamda bilinen isimlerden biridir.


Onu farklı kılan en önemli özellikleri ise , kapanan Instagram hesaplarının yeniden açılmasında danışmanlık hizmeti vererek hesapların yeniden aktif olmasını sağlamasıdır.Ayrıca Sosyal medya yönetimi,Grafik Tasarım ve yazılım bölümlerindede oldukça yetenekli…

Abdurrahman AKKAYA Kimdir?

26 Mart 1998 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelen Akkaya, sosyal medyaya olan ilgisini çocukluk yıllarına dayandırıyor. Küçüklükten beri sosyal medya sitelerinde vakit geçirmekten ve bu mecraların ilginç özelliklerini keşfetmekten duyduğu zevki, zaman içerisinde adeta bir sevgiye ve ardından da mesleğe dönüştürmüş bir isim olarak biliniyor. Yani temelinde aşk olan bir mesleği icra eden ve bu sayede de oldukça başarılı hizmetler veren birisidir.


Çocukluk yıllarında başlayan bu ilgi, onu sosyal medyanın derinliklerinde tüm bilinmeyenleri araştırmaya itmiş. Sonrasında yaptığı teknik çalışmalarla Instagram üzerinde kapatılan hesapların yeniden açılabileceğini fark eden Akkaya, birçok bireysel ve kurumsal danışanının kapatılan hesaplarının yeniden açılmasını sağlamasıyla öne çıkmıştır. Özellikle bu kişi ve kurumların bir kısmının bilinen isimler olması, ne kadar takipçilerinin olacağını ve bu hesapların geri açılmasının ne kadar önemli olduğunu anlamamıza yardımcı olmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.