Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivasspor'da Yatabare ligde 6 haftalık suskunluğunu bozdu

Mustapha Yatabare, ligde 6 hafta aradan sonraları gol luğu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Sivasspor'da Yatabare ligde 6 haftalık suskunluğunu bozdu
Sivas

Demir Grup Sivasspor'un Süper Lig'in 20. haftasında evvel bölgesinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmış olduğu karşılaşmada rakip fileleri havalandıran Mustapha Yatabare, ligde 6 hafta aradan sonradan gol luğu yaşadı.

Kırmızı-beyazlı ekibin güzeşte zaman İttifak Holding Konyaspor'dan nakil etmiş olduğu Malili santrfor Mustapha Yatabare, bu zaman ligde geride artan 20 haftada üç kere gol luğu yaşadı.

Sivas temsilcisinin ligin 5. haftasında deplasmanda Hes Kablo Kayserispor'u 3-1 yendiği karşılaşmada bu sezonki önceki golünü atan Yatabare, kırmızı-beyazlıların ligin 14. haftasında Gençlerbirliği'ni 3-1 yenmiş etmiş olduğu maçta da gol luğu yaşadı.

Yatabare, Sivasspor'un ligin 20. haftasında evvel Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmış olduğu karşılaşmada da rakip fileleri havalandırarak gol sayısını 3'e yükseltti.

Teknik yönetmen Rıza Çalımbay'dan bu zaman geride artan periyotta 17 maçta biçim şansı bulan Yatabare, Fenerbahçe maçında attığı golle 6 maçlık aradan sonradan gol luğu yaşadı.

Yatabare, Ziraat Türkiye Kupası akıbet 16 cevelan maçında Sivasspor'un Adana Demirspor'u 2-1 yenmiş etmiş olduğu karşılaşmada da gol atmıştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.