Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahneye, ölmek istemeyen kadınlar adına çıktılar

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2019 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2019 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Sahneye, ölmek istemeyen kadınlar adına çıktılar
Alanında en başarılı 14 ünlü sanatçı, Emine Bulut'un kızı için sahneye çıktı Sanatçı Zeynep Bastık ile beraber 13 sanatçı, İzmir Çeşme'de bulunan Açıkhava Tiyatrosu'nda Kırıkkale'de eski eşi tarafından  öldürülen Emine Bulut'un geride kalan kızına yardım amacıyla konser düzenledi. 

Sanatçı Zeynep Bastık, 13 sanatçı konuğu ile Kırıkkale'de eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un geride kalan kızı F.B.V.'ye destek olmak amacıyla konser düzenledi.

Maddi gelirinin tümü küçük kız çocuğunun eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlanacak olan konsere binlerce duyarlı vatandaş katıldı.

Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde sanatçı Bastık'a sahnede Reynmen, Oğuzhan Koç, Berkay, Ceylan Ertem, Fikri Karayel, Anıl Piyancı, Aybüke, Can Ozan, Grogi, Jabbar, Kalben, Nev, Yase eşlik etti. 

6 bin İzmirli'nin tıka basa doldurduğu konser alanında, sanatçılar şarkılarını başta Emine Bulut olmak üzere Türkiye'de şiddet gören, öldürülen kadınlar ve geride kalan çocukları için söyledi. 

'ÖLMEK İSTEMEYEN KADINLAR İÇİN BURADAYIZ'

Seyircilerin bir yandan duygulanıp bir yandan da keyifli anlar yaşadığı konserde konuşan Zeynep Bastık şunları söyledi:

"Öncelikle bugün burada bir sürü güzel yürek, bir sürü güzel insan toplandık. İyi ki geldiniz, iyi ki buradayız. Bu gece burada bir müzik etkinliğinden çok, Emine Bulut'un yaşadığı vahşeti kınamak, geride bıraktığı kızına destek olmak için, geleceği için toplandık. Fakat sadece onlar için de burada değiliz. Kadın cinayetine kurban gitmiş bütün kadınlar, geride bıraktıkları çocuklar ve asıl en önemli olan ölmek istemeyen kadınlar için buradayız.

Kaynak; Posta

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.