Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PENTİ YOUNG’TAN CİLT VE ÇEVRE DOSTU KOLEKSİYONLAR

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2021 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2021 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
PENTİ YOUNG’TAN  CİLT VE ÇEVRE DOSTU KOLEKSİYONLAR

Daha yaşanılabilir bir geleceğe odaklanan ve sürdürülebilirlik vizyonuyla çalışmalarına hızla devam eden Penti, doğa dostu koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Bu kez; kız ve erkek çocukların renkli, heyecanlı, eğlenceli, yaratıcı dünyasına eşlik eden Penti Young, çevreye dost özel bir kapsül koleksiyonla karşımıza çıkıyor. 

Ficus Innovation adlı kapsül koleksiyon renklerini; tamamen doğadan elde edilen %100 doğal boyalardan alıyor. Çocukların cildine zarar verecek kimyasallar içermeyen cilt dostu bu koleksiyon, aynı zamanda çevreye de dost. Boya üretimi sırasında su, enerji ve zamandan tasarruf sağlayan koleksiyon, doğal kaynakların korunmasına ve geri kazandırılmasına yardımcı oluyor.  

Penti Young Ficus Innovation kapsül koleksiyonundaki kumaşlar, zeytin yaprakları, nar kabukları, meşe palamudu özü ve limon kabuklarından oluşturulan doğal boyalarla renkleniyor. Bu kumaşlarla oluşturulan koleksiyon aynı zamanda eğlenceli sebze ve meyve olimpiyatı çizimleriyle ve doğa dostu sloganlarla da karşımıza çıkıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.