Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orka Holding’den Sürdürülebilir Bir Geleceğe Çağrı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Orka Holding’den Sürdürülebilir Bir Geleceğe Çağrı

#dönüşümekatıl

Orka Holding’den 2025’te yüzde 80 

sürdürülebilir üretim hedefi

 Bu yıl sektörde 35. senesini kutlayan, Damat Tween ve D’S damat markalarının sahibi Orka Holding, 22 Nisan Dünya Günü’nde sürdürülebilirlik hedeflerini bir kez daha vurgulayarak sınırlı sayıda ürettiği t-shirt tasarımı ile tüketicileri de dönüşüme dahil olmaya davet ediyor.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu: “Bu kapsül t-shirt tasarımı ile hem 35 yıllık geçmişimizi kutluyoruz hem de 2025 yılı sonuna kadar koleksiyonlarının yüzde 80’ini sürdürülebilir kumaşlardan üretme hedefimizi yeniden vurguluyoruz.”

 Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı ve tüketilen doğal kaynakları sürdürülebilir kılmayı global bir marka ve insan olmanın bir sorumluluğu olarak kabul eden Orka Holding, 35. yılında sürdürülebilirlik adına verdiği sözü özel üretim bir t-shirt tasarımı ile kutluyor. 

Orka Holding, bu kapsamda 90’lı yıllarda ürettiği t-shirt tasarımının aynısını, bu kez sürdürülebilir kumaşlardan üreterek Damat Tween mağazalarında sınırlı sayıda satışa sundu. 

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Bu kapsül t-shirt tasarımı ile hem 35 yıllık geçmişimizi kutluyoruz hem de 2025 yılı sonuna kadar koleksiyonlarının yüzde 80’ini sürdürülebilir kumaşlardan üretme hedefimizi yeniden vurguluyoruz” diyerek şirketin sürdürülebilirlik adına attığı öncü adımları yeniden gündeme getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.