Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melek Yatırım Platformu Angel Effect’ten Amerika Merkezli Vampr’a Yatırım

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Melek Yatırım Platformu Angel Effect’ten Amerika Merkezli Vampr’a Yatırım

ANGEL EFFECT, MÜZİK DÜNYASININ LİNKEDİN’İNE

YATIRIM YAPTI

 

Melek yatırım kültürünü yaygınlaştırmak üzere kurulan Angel Effect, yılın ilk yatırımını Amerika merkezli Vampr’a yaptı. Angel Effect CEO’su Orhan Bayram, “Amacımız müzik dünyasının Linkedin’i olacak bu platformun kısa zamanda katlanarak büyümesi. Türkiye’de büyümesi için biz de ortaklarımız, yatırım ağı üyelerimiz ve mentorlarımız ile destek olacağız” dedi.

 

Geçtiğimiz yıl erken aşama, yüksek büyüme potansiyeli içeren girişimlere yatırım yaparak gelişmeleri için sermaye, tecrübe ve aynı zamanda global ağlara erişim sağlamak amacıyla kurulan Angel Effect, 2015 yılında başarılı müzisyenler Josh Simons ve Baz Palmer tarafından hayata geçirilen Vampr’a yatırım yaptı. Müzisyenlerin birbirleriyle tanışmaları için bir ortam sağlayan Vampr’da bugüne kadar 5 milyon bağlantı kurulmasına olanak sağlandı. Dünyanın her ülkesindeki kullanıcılarla büyümeye ve gelişmeye devam eden Vampr, ilk günden bu yana geçen kısa sürede hem müzik hem de teknoloji dünyasının sevilen bir markası haline geldi ve Apple tarafından yılın en iyi uygulamaları arasında gösterildi.

Orhan Bayram: “49 ülkeden 400’ü aşkın yatırım başvurusu aldık”

Angel Effect CEO’su Orhan Bayram, son dönemde hızlı büyüme yakalayan Vampr’a yatırım yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Amacımız müzik dünyasının Linkedin’i olacak bu platformun kısa zamanda katlanarak büyümesi. Türkiye’de büyümesi için biz de ortaklarımız, yatırım ağı üyelerimiz ve mentorlarımız ile destek olacağız” dedi. Orhan Bayram sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekim ayından bu yana 49 farklı ülkeden 400’ü aşkın yatırım başvurusu aldık. Bunların 2’sine yatırımı tamamladık, yakın zamanda yeni yatırımlarımızı da duyuracağız. Kurumsal dünyanın ve geleneksel ekonominin liderlerini de girişimcilik dünyasına melek yatırımcı olarak davet ettiğimiz yolculuğumuzda üye ağımızı hayata geçirdik. Türkiye ve dünyadaki erken aşama girişimlere yatırım yapmak isteyenler, ücretsiz olarak Angel Effect’e üye olabilir ve bizim katılacağımız yatırım turlarına düşük miktarlı tutarlarda yatırım yapabilir ve tüm yatırım süreçlerinde ekibimizden destek alabilirler. İlk yatırımımız Ekmob’a, Angel Effect dışında 2 üyemiz daha yatırım yapmıştı. Bu turda da yine üye ağımızdan yatırımcıların dahil olduğunu görmekten mutluyuz. Yatırımlara ayırdığımız sermayemizin dışında üye ağımızın da itici gücüyle daha fazla girişimi yatırımla buluşturacağız.”

Yeni yatırımla kullanıcı kazanımı ve yeni gelir kanalları oluşturma konusuna odaklanacaklarını belirten Vampr CEO’su Josh ise, “Angel Effect ile uzun süredir yakın temas halindeyiz. Yatırımcıdan öte stratejik olarak Türkiye’de ve bölgede büyümemizi destekleyecek, bize değer katacak bir ortak olarak aramıza katılmalarından mutluyuz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.