Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte size yeni nesil tablolar

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
İşte size yeni nesil tablolar

Türkiye’yi ve dünyayı derinden etkileyen pandemi hali, herkes gibi bizim de davranışlarımızı, günlük yaşantımızı, tercihlerimizi etkiledi. Evde kaldığımız süre boyunca fark ettik ki yaşam alanlarımız kişiliğimizi ne kadar yansıtıyorsa, o kadar huzurlu ve mutlu vakit geçirebiliyoruz. Bu farkındalıktan sonra anladık ki, tüm ürünler aslında sıradan ve birbirinin kopyası. Bu soruna çözüm bulmak adına sanattan ve özgün nesnelerden esinlenen, sıra dışı üretim tekniği ile yeni nesil tabloları tasarladık.

Tablolarımızın her birinin kendine ait bir hikâyesi, duygusu olmasına özen gösterdik. Ortaya bu kadar özel ürünler koymaya gayret ederken üretim modelimizin de özgün olması gerekiyordu. Ahşabın doğallığını yepyeni bir üretim tekniğiyle katmanlı hale getirdik ve izleyenlere yeni deneyimler yaşatacak Walldemart tablolarını ürettik.


Koleksiyonlarımız arasında ressamlarımızın çizdiği mask serisi ve woodart serisi şüphesiz en çok ilgi gören tablolarımız oldu. Bu sonuç, ülkemizdeki dekoratif tablo arayışında yenilikçi, özgün ve sanatsal tasarımlara ne kadar değer verildiğini bize bir kez daha gösterdi.

Ülke olarak uluslararası arenada, çeşitli alanlarda çok başarılı markalar ürettik. Çok daha fazlasını da başarabilecek potansiyelimizin olduğunun farkındayız. Yeniçağa direnmek yerine uyum sağlamamız gerektiğini bilen ve bu çağın getireceği yeni deneyimlere açık bir ekibiz. Bu sayede, özümsediğimiz değerleri koruyarak her gün kendimizi yenilemeyi ve geliştirmeyi hedefliyoruz. 

Şimdiye kadar karşılaştığımız ilgiyle anlıyoruz ki bizimle aynı hissi yaşayan, duvarlarını anlamlandırmayı en az bizim kadar heyecanla karşılayan çok büyük bir kalabalığız. Duvarlarını Walldemart ile anlamlandıran, kendimizi keşfetmeye devam ettiğimiz bu yolculukta bize katılan tüm müşterilerimize çok teşekkür ederiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.