Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

IF Wedding podyumları modaya yön verdi

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2021 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2021 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
IF Wedding podyumları modaya yön verdi

Moda dünyasına öncülük eden IF Weddding Fashion İzmir, 2022 yılında trend olacak birbirinden iddialı tasarımları sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.

Çağla Şıkel, Tülin Şahin, Wilma Elles, Şevval Şahin, Özge Ulusoy, Demet Şener, Deniz Pulaş, Ece Gürsel, Gizem Özdilli, Sema Şimşek gibi ünlü modeller IF Wedding podyumlarında boy gösterdi. Bine yakın ürünün sergilendiği defilelerin sahne arkasında ayrıca, 250 kişilik dev bir ekip yer aldı. İki aya yakın süren hazırlıklar, IF Wedding Fashion İzmir podyumlarında devasa bir moda şovuna dönüştü. 

2022 modası IF Wedding defilelerinde 

IF Wedding podyumları canlı renklerin ağırlıkta olduğu, bine yakın tasarımın görücüye çıkarıldığı bir moda serüvenine dönüştü. Birbirinden şık tasarımların kendine yer bulduğu defileler, 2022 modasına trend olacak renklerin mesajını verdi. 

 Fuarın büyüsü ‘Mystery Garden’la birleşti

Ünlü tasarımcı Cihan Nacar’ın ‘Mystery Garden’ adını verdiği koleksiyonunun sergilendiği defileye moda dünyasının ve ünlü isimlerin ilgisi çok büyük oldu. Nacar, markasının ilk gelinliğini IF Wedding podyumlarında modacıların beğenisine sundu. Çağla Şıkel, Tülin Şahin, Şevval Şahin tasarımları taşıyan modeller arasında yer aldı. 

İlk iki gün 12 defile birden gerçekleşti

Birbirinden güzel gelinlik, damatlık ve abiye modellerinin sergilendiği tasarımlar, fuarizmir’de özel olarak oluşturulan defile alanında sektör profesyonellerinin beğenisine sunuldu.  

If Wedding Fashion İzmir, fuarın ilk günü 6 defileye birden sahne oldu. 12. Gelinlik Tasarım Yarışması Final Defilesi, World of the Fashion Show karma defilesi, Cihan Nacar Gala Defilesi,  Çırağan Couture, Edgers ve Novabella firmalarının solo defileleri If Wedding podyumlarını renklendirdi. World of the Fashion Show karma defilesinde podyumda Deniz Pulaş, Özge Ulusoy ve Sema Şimşek gibi ünlü modeller tasarımları sergiledi. Edgers firmasının düzenlediği solo defilede Pascal Nouma da podyumda yer aldı.

Fuarın ikinci günü de 6 defile gerçekleşti. Ümit Collection, Seren Moda, In Couture, Lıoness firmalarının solo defileleri, World of the Fashion Show karma defileleri ve Wedding Style Show karma defilesi gerçekleşti. World of the Fashion karma defilesinde tasarımları taşıyan modeller arasında Demet Şener, Ece Gürsel, Gizem Özdilli, Özge Ulusoy, Sema Şimşek ve Şevval Şahin vardı.

IF Wedding Fashion İzmir üçüncü gününde; Alamo ve La Marie firmalarının solo defilelerine, 11. Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Zehra Zayrek Performans Defilesi’ne ve EİB Moda Tasarım Yarışması Final Defilesi’ ne ev sahipliği yapacak.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir, fuarın son günü olan 19 Kasım Cuma günü, 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.