Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hatay'daki Karamağara Koyu sahilinde yer temizliği yapıldı

Hatay'ın Yayladağı ilçesi sahillerinde, akvaryumu eğik denizi ve manzarasıyla ziyaretçilerin takdirini çekici Karamağara Koyu'nun sahilinde yer temizliği gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2022 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Hatay'daki Karamağara Koyu sahilinde yer temizliği yapıldı
Hatay

Yayladağı Belediyesi çeşidinden mekân kirliliğine özen döşemek düşüncesince örgütlü edilen etkinlikte, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, katılımcılarla beraberce sahilde çöp topladı.

Milletvekili Çelik, buradaki açıklamasında, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla bu arada mekân kirliliğine özen döşemek düşüncesince Akdeniz'in en dobra koylarından Karamağara'ya geldiklerini belirtti.

Sabah saatlerinde süregelen çalışmalara kestirmece 200 bireyin katıldığını aktaran Çelik, "Karamağara'nın güzelliğine bizler fanatik kaldık. Gerçekten bura Türkiye'nin incisi. Bu güzelliği temiz tutmamız lazım. Temizlik çalışmalarına dahil olan her insana teşekkürname ediyorum. İnşallah alanı turizme vermek yerine aşırı dobra projelerimiz de olacak." dedi.

Belediye Başkanı Yalçın da temizlik faaliyetlerine dahil olan gönüllülere teşekkürname ederek, etkinlikte kestirmece 3 titrem çöp toplandığını kaydetti.

Etkinliğe ayrıca, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca, şehremaneti meclisi üyeleri, Yayladağı Belediyesi İzcilik ve Tiyatro Kulübü öğrencileri ile fahri yurttaşlar da katıldı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.