Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Etin en iyisini arayanlar bu adreste buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2021 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2021 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Etin en iyisini arayanlar bu adreste buluşuyor

Etin En İyisi, tam 40 yıllık lezzet hikayesini Etin En İyisi.com ile bir tıkla kapınıza ulaştırıyor. Etinden ekmeğine kadar kendi üretmiş oldukları doğal ve katkısız lezzetlerini çiftlikten sofraya taşıyan Etin En İyisi, İyi ve sağlıklı beslenmek isteyen herkes için birbirinden lezzetli alternatifler sunuyor. 

Yeme – içme dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Şef Sidar Budak, kendi çiftliklerinde ürettiği %100 yerli, doğal ve açık besi etleri ile sağlıklı ve lezzetli beslenmek isteyen herkesi eşi ve aynı zamanda Sağlıklı Beslenme Koçu Derya Budak ile hayata geçirmiş oldukları e kasap platformları Etin En İyisi ile mutlu ediyor. Aileden aldıkları bilgi ve birikimleri kurmuş oldukları modern inovatif çalışma sistemleri ile bir arayan getiren Budak ailesinin Gebze ve Kars’ta kendi çiftlikleri bulunuyor.

Doğal, sağlıklı ve katkısız, Lezzetler %100 yerli üretimle sunuluyor. 

Etin En İyisi markası edinmiş olduğu bilgi ve birikimle, bilinçli ve verimli üretim yöntemleri geliştirerek hayvancılığa ve et üretimine yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. 

Kendi çiftliklerinde ürettiği %100 yerli, doğal ve açık besi etlerini sağlıklı beslenmek isteyen herkese ulaştırmak isteyen Etin En İyisi, temiz gıda felsefesi ile üretmiş olduğu, katkı ve koruyucu kimyasallar içermeyen, etinden ekmeğine kadar özenle hazırlamış olduğu tüm lezzetlerini e kasap platformu www.etineniyisi.com üzerinden gastronomi tutkunlarının beğenisine sunuyor. 

Etinden Ekmeğine Kadar Tüm Lezzetler tek tıkla kapınızda  Anadolu’nun bereketli topraklarından aldığı ilhamla doğanın mucizelerini güvenle ve sağlıkla, 7’den 70’e herkese tek tıkla ulaştıran Etin En İyisi aynı zamanda günümüz ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap veriyor ve Doğal üretim, bakanlık onaylı kesim ve hazırlık sürecinin ardından kırmızı eti en taze ve leziz haliyle bir tıkla sizlere ulaştırıyor. Ustalık hünerlerinin sergilendiği Dana Premium Steakler, Dry Aged Etler, Kuzu Ürünleri, Katkısız Şarküteri Ürünleri, Köfte Ürünleri, Bebeklere Özel Et Çeşitleri en hızlı şekilde sofralara ulaşıyor. Kırmızı et ve ürünlerinin yanı sıra Doğal İlikli Kemik Suyu, Çiftlikten Doğal Sebze-Meyve, Et Sosları, Ekmek Çeşitleri, Sağlıklı Fast Food Paketleri, Sokak Lezzetler, Dürüm Arası ve birbirinden enfes tatlı gibi lezzetler aynı zamanda herkese şef lezzetlerini evde deneyimleyebilme imkanı sunuyor.  Aynı zamanda sağlıklı, pratik şef lezzetlerinin tamamını Etin En İyisi Youtube kanalında takipçileriyle paylaşan marka A’dan z’ye et hakkında bilinmeyenleri, doğru pişirme tekniklerini ve birbirinden lezzetli şef tariflerini izleyicisinin beğenisine sunuyor. 

Siparişler Özel Araçlarla Ulaştırılıyor

Doğal üretim ve lezzetin yanı sıra Etin En İyisi için hijyenik şartlar da öncelikler arasında yer alıyor. Özenle hazırlanan siparişler et ile teması onaylı MAP ambalajlarında vakumlanarak paketleniyor ve dağıtımı soğuk zincir ile yapılıyor. Ürünler kargo ile değil, +4 derecedeki soğutuculu araçlar ve markanın kendi dağıtım personeli ile soğuk zinciri kırmadan adresinize teslim ediliyor.  Doğal etler, katkı maddeleri ve koruyucu kimyasallar içermeyen doğal içerikli ürünler en sağlıklı ve güvenilir şekilde sizlere ulaştırılıyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.