Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Turizmini Buluşturan Travel Turkey’de

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2019 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2019 20:36
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Dünya Turizmini Buluşturan Travel Turkey’de

 Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve turizmcileri bir araya getiren uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yer alan Balçova Termal Otel Tesisleri katılımcılardan büyük ilgi gördü.

5-7 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleşen 13. Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Turizm profesyonelleri, acentaları, sektör temsilcileri ve paydaşları, yurt içinden, yurt dışından yoğun ziyaretçi trafiğine sahip olan fuarda Balçova Termal Tesisleri’de yerini aldı. 

Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na her yıl katılım gösterdiklerini İfade eden Balçova Termal Otel Tesisleri Genel Müdürü Zakir Kılıç, Türkiye’de sağlık turizmini başlatan ilk markalardan birisi olduklarını kaydetti.

SADECE TESİSLERİMİZİ DEĞİL, 

KENTİMİZİ ÜLKEMİZİ DE TANITOYORUZ

Dünya ve ülke turizmini İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarında yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Kılıç, “Biz sadece tesislerimizi değil, kentimizin tarihi ve turistik değerlerimizi, yerli-yabancı turizm sektörü temsilcilerine ve turizm profesyonellerine tanıtıyoruz” diye konuştu. 

DÜNYA’DA VE TÜRKİYE’DE SAĞLIK

 TURİZMİNE İLGİ GİDEREK ARTIYOR

Dünya da ve Türkiye’de sağlık turizmine olan ilginin her geçen yıl arttığını kaydeden Kılıç, Balçova Termal Tesisleri sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin en güzide tesislerinden birisidir. Sağlık turizminde adını dünyaya duyurmuş, yurt içinden ve yurt dışından binlerce kişiye şifa kaynağı olmuş, sağlıklarına kavuşmalarını sağlamıştır. Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen, şifalı kaplıca sularımızda ve uygulamalarımızla sağlığına kavuşan onlarca insanın hayatlarını değiştirmiş, sağlık hikayelerine imza atmıştır. Böylesine bir hikayeleri olan bir tesisin sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin değeri olduğunu vurgulayan Balçova Termal Otel Tesisleri Genel Müdürü Zakir Kılıç, Fuar nedeniyle Turizm paydaşlarımızı standımızda ağırlamak bizleri onurlandırıyor. Farklı tatil arayışında olanlar başta olmak üzere sağlık turizminde Otelimizi yakından anlatma ve potansiyel turist sayısını arttırıyoruz. Bizler için güzel bir fuar oldu. Umarım 2020 yılı turizm sektörü içinde çok güzel olur” diye konuştu.

 

TURİZM İŞBİRLİKLERİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ

Türkiye’nin çeşitli destinasyonları ile dünyanın farklı coğrafyalarını bir araya getiren, turizm sektörüne katkı sağlamayı hedefleyen Travel Turkey İzmir Fuarında, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen heyetler ve ülkemiz içinden turizm profesyonelleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kılıç, “Turizm Rotaları, turizm trendleri, sektörel forumlar, erken rezervasyon fırsatları, çekilişler ve daha fazlası ile Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında tüm paydaşları buluşturuyor. Fuar bu yıl birçok ülkeyi ilk kez ağırlarken, Türkiye’den ise 50’ye yakın il katılıyor. Fuar’ın 2020 yılındaki turizm işbirliklerimizi geliştireceğine inanıyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.