Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİŞİL ENERJİNİZİ İPEK SENEM AYDIN İLE YÜKLEYİN

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
DİŞİL ENERJİNİZİ İPEK SENEM AYDIN İLE YÜKLEYİN

Her ihtiyaca cevap veren ve farkındalık yaratan meditasyon videoları ile ruhun olumlu değişimlerine yardımcı olan İpek Senem Aydın, YouTube kanalındaki “Dişil Enerji His Yüklemeleri” videosu ile eril ve dişil enerji dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. 

İş hayatına atılan ve başarı elde edebilmek için eril enerjisi yükselen kadınların en büyük blokajlarından biri olan bu duruma karşı Youtube videosu ile yardımcı olan İpek Senem Aydın, hisleri dengelemeye yardımcı oluyor. Kadınlarda en sık rastlanan blokajlardan biri olan ve başarılı olma yolunda engel teşkil eden eril enerjinin yüksekliğini YouTube kanalındaki dişil enerji his yüklemeleri videosu ile aşmaya yardım eden Aydın, beden ve ruhta yeni bir sayfa açıyor.

Dişil enerjiyi engelleyen blokajların önemli nedenlerinden birini ataerkil toplumlarda yetiştirilmek olarak ifade eden İpek Senem Aydın, bu sebepten dolayı birçok kadında “Ben erkeğim” blokajına rastlandığını belirtiyor. Dişil enerjiyi dengelemek için ise yapılması gereken ilk şeyin hareket olduğunu söyleyen Aydın, bunun nedeninin de dişil enerjinin hareketli bir enerji türü olmasından kaynaklandığını ifade ediyor. Bir ofis masasında sıkışıp kalındıysa veya bir süredir fiziksel olarak durgun hissediliyorsa vakit kaybetmeden harekete geçilmesini tavsiye eden başarılı Thetahealing Eğitmeni, ormanda yürüyüşe çıkmak, yoga dersinde uzanmak, en sevilen müzik eşliğinde dans etmek gibi basit fakat etkili aktivitelerin kadınsı enerjiyi aktif hale getireceğini açıklıyor. Eril enerjinin veren, dişil enerjinin ise alan bir enerji türü olduğu hususuna da değinen Aydın, kuaföre gitme, masaj ve kişisel bakım yaptırma gibi eylemlerin almak üzerine kurulu olduğunu ve bunun da dişil enerjiyi yükselttiğini vurguluyor. Dişil enerjiyi dengelemek adına sıkça meditasyon yapılması ve kalbe odaklanılması gerektiğini paylaşan İpek Senem Aydın, beden ve ruha gevşeme izni verilerek sessizlik içinde zaman geçirilmesini öneriyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.