Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atasözlü cevap

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atasözlü cevap
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir basın mensubunun, 13 Kasım'da Trump ile yapacağı görüşmeye ilişkin sorusuna, "Doğmamış çocuğa don biçilmez" atasözüyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Macaristan Başbakanı Viktor Orban ortak basın toplantısı düzenledi. İki lider, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir basın mensubunun, 13 Kasım'da Trump ile yapacağı görüşmeye ilişkin sorusuna atasözüyle yanıt verdi. Erdoğan, "Doğmamış çocuğa don biçilmez. Her şeyden önce görüşmemizde ikili ilişkilerimiz başta olmak üzere bölgesel sorunları ele alacağız. İkili ilişkilerde özellikle S-400 ve F-35 konusu soruldu. Hepsinden öte terörle mücadelede bundan sonraki süreçte beraber neler yapacağız? Mazlum Kobani denen adamın Bağdadi'den bir farkı yok. Yüzlerce insanın kanına giren bir örgütün başındadır." ifadelerini kullandı.

"13 KİŞİ ELİMİZDE"

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bağdadi'nin ablasını, eşi ile yakaladık, şu anda bizde. En son 13 tane en yakın çevresini da yakaladık, onlar da şu anda elimizde" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.