Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akşener: İYİ Parti artık Türkiye'nin de facto iktidar partisidir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti artık Türkiye'nin de facto iktidar partisidir. Milletimizle omuz omuzayız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Akşener: İYİ Parti artık Türkiye'nin de facto iktidar partisidir
TBMM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasına bugünün, Ankara'nın başkent oluşunun yıl dönümü olduğunu anımsatarak başladı.

Ankara Tren Garı önündeki terör saldırısının da 6. yılı olduğunu hatırlatan Akşener, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Adıyaman ziyaretine değinen Meral Akşener, çiftçi, esnaf, öğrenci, emeklilere kadar her kesimden vatandaşın geçim sıkıntısı çektiğini ifade etti, bir tütün çiftçisinin verdiği tütün demetini göstererek tütün üreticilerinin sorunlarına değindi.

Akşener, Türkiye'de en iyi işleyen yapılardan birinin Organize Sanayi Bölgeleri olduğunu ancak iktidarın "ekolojik rekabetçiliği yüksek bölgeleri nasıl inşa ederim?" diye düşüneceğine OSB'leri kamulaştırmaya çalıştığını savundu.

Sanayi sektörüne ilişki projelerini anlatan Akşener, "İYİ Parti olarak İYİ bir sanayi politikası uygulayacağız. İYİ, tam olarak bizim yaklaşımımızı temsil ediyor. İlk İ iş birliğini, Y yatay politikaları, ikinci İ ise inovasyonu ve ilericiliği temsil ediyor." diye konuştu.

İYİ Parti'nin artık Türkiye'nin, "de facto" iktidar partisi olduğunu ileri süren Akşener, "Çünkü onlar milletin içine çıkamazken biz milletimizle omuz omuzayız." ifadelerini kullandı.

Meral Akşener, partisine katılanlara rozetlerini de taktı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.