Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK PARTİLİ GENÇLER'DEN HODRİ MEYDAN

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2019 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2019 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
AK PARTİLİ GENÇLER'DEN HODRİ MEYDAN

Haber; Savaş UĞURLU 

AK Parti mücadelesine yıllardır gönül vermiş Batuhan Dede, Davutoğlu’nun partisinde Kurucular Kurulu Üyesi olan İsmail Günaçar’a geçenler de yaptığı açıklamalardan dolayı meydan okudu. Ayrıca Ak Parti'de önemli projelerde yer alan ve Ak Partili gençlere birçok konuda destek olan Elif Laçin'de bu desteğe ve açıklamalara sahip çıktı.  


 Ahmet Davutoğlu'nun geçenlerde kurduğu Gelecek Partisin de kurucular kurulu üyesi olan İsmail Günaçar'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kast ederek; "Davutoğlu bilime önem veriyor, en azından diploması var." sözlerine karşı Ak Partili gençlerden cevap gecikmedi. Ak Partili Batuhan Dede Günaçar'a çok sert bir gönderme ile hodri meydan dediler.
Batuhan Dede, İsmail Günaçar ile alakalı yaptığı açıklamada; "Artistlik yapma peşinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın diploması açıktır. Boş boş konuşarak siyaset yaptığını sanma İsmail Kardeşim. Yaşlarımız hemen hemen aynı, istediğin ortamda siyaset, bilim, teknoloji tartışalım. Hodri meydan! Kim dönerse dönsün bu yoldan, biz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'nın emrindeyiz." İfadelerini kullandı. 

Laçin, "Erdoğan kimin elinden tuttuysa şöhret oldu"

Öte yandan Ak Parti için birçok önemli çalışmanın içinde yer alan, Ak Parti'de hizmet eden gençlere her zaman sahip çıkan Elif Laçin, Batuhan Dede'ye ve açıklamalarına bu noktada sahip çıkarak aynı şekilde İsmail  Günaçar'a meydan okuyarak şunları söyledi, "Reis Elinden tutup sahneye çıkardıkların artık şöhret oldular. Başka senaryoyla sana karşı oynayacaklar. Çocukluk günlerinde tahayyül ettiğin yeniden büyük ve müreffeh Türkiye uğruna bir ömür feda ettin. Mazlumların rüyası, zalimlerin kabusu oldun. Şimdi kalkmışlar 15-20 sene önce sorsan kimsenin tanımadığı ismini bile bilmediği siyasetteki varlıklarına, makam ve mevkilerine hatta bazılarının servetlerine senin sayende sahip olduklarını unutup, kerameti kendilerinde sanmaya başladılar. Adınıda tam da isabetli bir şekilde koymuşlar. Şahsi hırs ve ihtirasları akıllarının önüne geçmiş, ülke ve ümmet bilincinden soyutlanmış, tamamen bireysel siyasi beklentilerinin esiri olmuş bu güruh GELECEKLERİNİN Partisini kurmuş. .Reis yalnız değilsin...Ölümüne seninleyiz. Onlar Türkiye'nin ufkunu karartmak için  eylemlere girişecek,  Biz ise her zaman DOĞRUYU söyleyeceğiz ve Göstereceğiz !." Hey Gidi Kökü Sağlam Koca Çınar,  Seni ne Fırtına Yıkmadı da En Ufak Rüzgarda Savrulan Köksüz kurumuş ,Yapraklamı yıkacaklar , kurdukları partinin simgesi yaprak gerisini siz düşünün." şeklinde konuştu

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.