Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüzde 100 yerli ve milli Fortelina ürünleri, artık eczanelerde

Yüzde 100 yerli ve milli sermaye ile 2020 yılında kurulan Fortelina İlaç ürünleri, artık eczanelerde yerini aldı. Türk ilaç sanayisi için büyük atılımlara imza atan Fortelina ürünlerini, artık eczanelerden alabilirsiniz. 

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Yüzde 100 yerli ve milli Fortelina ürünleri, artık eczanelerde

Fortelina İlaç Tic. Ltd. Şti, yüzde 100 yerli sermaye ile kurulmuş bir ilaç tanıtım ve pazarlama şirketidir. Sağlık için kaliteli hizmet ilkesini benimseyen firma, insan sağlığı ile ilgili kanıta dayalı tıp uygulamalarını esas almaktadır. Birbirinden kaliteli içerikler hazırlayan Fortelina ürünlerine ulaşmak artık daha kolay olacak.  Çünkü Fortelina İlaç ürünleri, eczanelerde yerini aldı. Firmanın Kurucusu Cem Sever, Fortelina olarak yeni ruhsatlandırılacak ürünlerle ilgili Ar-Ge çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.


"HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUZ"
Firmanın Kurucusu Cem Sever, Fortelina İlaç Medikal Kozmetik Gida San.Tic.Ltd.Şti. olarak 11 Aralık 2020 tarihinde kurulduklarını belirtti. Sever, "Üroloji, Kadın Doğum ve Pediatri branşarında doktor ve eczane çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yüzde 100 Türk sermayesi ile kurulan yerli bir şirketiz. Yeni ruhsatlandırılacak ürünler ile ilgili Ar-Ge çalışmaları devam ediyor. Yerli ve milli bir şirket olarak Türk ilaç sanayi içerisinde olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm doktor ve eczacılarımızın yerli ve milli üretim yapan tüm firmaları desteklemesi ülkemiz için çok büyük katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.