Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Ulu Cami'nin kubbesi yangın nedeniyle çöktü

Endonezya'daki Cakarta İslam Merkezi Ulu Cami'nin kubbesi çıkan yangının ardından çöktü.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2022 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2022 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Ulu Cami'nin kubbesi yangın nedeniyle çöktü
Kuala Lumpur

Yerel medya kuruluşu Kompas.com'un haberine göre, caminin büyük kubbesi dün öğleden sonra alevler içinde kaldı.

Yangının inşaat firmasının yenileme çalışmaları sırasında çıktığını aktaran cami imamı Muhammed Subki, "Yangın kubbenin tepesinden görünmeye başladı ve ardından diğer alanlara yayıldı ancak yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmadı." dedi.

Şiddetli rüzgar nedeniyle yangının çok hızlı yayıldığı ve caminin büyük bir bölümünü saran alevler nedeniyle kubbenin çöktüğü belirtildi.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan bir videoda, kubbenin çöktüğü ve yangın nedeniyle gökyüzüne büyük duman tabakasının yükseldiği görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.