Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyaz Saray yakınlarındaki olayda silahlı bir kişi polis tarafından vuruldu

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2026 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2026 09:16
dha: DHA
breakingnews.com.tr
Beyaz Saray yakınlarındaki olayda silahlı bir kişi polis tarafından vuruldu

ABD, (DHA) - ABD'nin başkenti Washington'da Beyaz Saray yakınlarında silahlı bir kişinin polis tarafından vurulduğu bildirildi.

ABD Gizli Servisi yetkilisi, Beyaz Saray yakınlarında meydana gelen silahlı olayla ilgili basın toplantısı düzenledi. Yetkililer, Independence Caddesi ile 15’inci Cadde'nin kesiştiği yerde silahlı olduğunu belirttiği bir şüphelinin polis tarafından silahla vurulduğunu ve bu kişinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Beyaz Saray çevresinde, yerel saatle dün öğleden sonra silah sesleri duyulduğu rapor edilmiş, bu kapsamda Beyaz Saray bahçesinde görev yapan muhabirler, Gizli Servis tarafından tedbir amaçlı olarak toplantı odasına toplanmıştı. Silah seslerinin duyulmasından kısa süre sonra herhangi bir tehdit olmadığı için alarm durumu kaldırılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.