'Cadı' diye ailesi tarafından sokağa atılmıştı, bakın şimdi nasıl gözüküyor!

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2019 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2019 20:47
breakingnews.com.tr

Nijerya'da ailesi tarafından "cadı" olduğu gerekçesiyle sokağa bırakılan, bile bile ölüme terk edilen 2 yaşındaki çocuğun son haline bakın...

1

 

İnsan olmayı sorguladığımız, insanlığımızdan utandığımız, ancak sonrasında insanlık adına yine ve yeniden umutlandığımız bir hikâye. 8 ay boyunca sokaklarda yaşam mücadelesi veren yavrucağa, bölgede gönüllü olarak bulunan Danimarkalı Anja Ringgren Lovén el uzattı.

2

 

Yardım ekibi, açlıkla boğuşan çocuğu yaralanmış ve solucanlar tarafından her yeri kemirilmiş hâlde buldu.

3

 

Danimarkalı yardımsever Anja, "Hope" (Umut) ismini verdikleri çocuğu hastaneye kaldırdı.

4

 

Hope, kaybettiği gücünü toplaması, vücudundaki solucanlardan arınması için kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

5

 

Facebook üzerinden çocuğun hastane masrafları için bağış çağrısı yapan Anja, sadece iki günde dünyanın çeşitli bölgelerinden yaklaşık 1 milyon dolarlık yardım topladı. Anja, aldıkları bu bağışla hem Umut'un tedavi masraflarını karşıladı hem de Hope gibi çocukların ihtiyacı için klinik inşa ettirdi.

6

 

Umut, hayata kötü bir başlangıç yapsa da onu sahiplenen Anja Ringgren sayesinde mutlu ve sevilen bir çocukluk yaşamaya başladı. Umut'un şimdi tek problemi işitme sorunları.. Sokağa atıldığı o dönemde kulak kanallarına parazitler bulaştı ve kulak zarına zarar verdi. Umut bunlara raümen çocuk konuşmayı öğrendi.

7

 

Anja Ringgren, ihtiyacı olan tüm çocukların yardıma koşmasıyla çok kez takdir edildi ve bu çalışmaları için ödüller aldı.

8

 

İşte Umut'un son hali...

9

 

 

10

 

 

11

 

 

12

 

 

13

 

 

14

 

 

15

 

 

16

 

17

 

18

 

19

 

20