
HABER: TUANA MİNA BAHADIR
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Manisa Kültür Yolu Festivali, altıncı gününde de konser programıyla ziyaretçilerini buluşturmaya devam etti. Festival kapsamında Perşembe Pazarı Otopark Alanı’nda sahne alan Kıraç, sevilen şarkılarından oluşan repertuvarını dinleyiciler için seslendirdi.
Konser boyunca “Zaman”, “Endamın Yeter”, “Kan ve Gül” ve “Kerkük Zindanı” başta olmak üzere repertuvarında yer alan eserleri seslendiren sanatçı, festivalin akşam programında yer alan konserlerden birine imza attı. Farklı dönemlerde dinleyicilerle buluşan şarkılar, festival alanındaki katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Perşembe Pazarı Otopark Alanı’nda gerçekleşen konser, Manisa Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gün programında yer alan etkinliklerden biri oldu. Festival ziyaretçileri, Kıraç’ın sahne performansıyla akşam saatlerinde müzikle buluştu.
Festival programı ve etkinliklere ilişkin detaylı bilgilere, Türkiye Kültür Yolu Festivali resmi internet sitesi (https://kulturyolufestivali.com/) ve Instagram hesabı @turkiye_kulturyolu üzerinden ulaşabilirsiniz.