Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye'nin 5'inci çift kol nakli yapılan Ayılmazdır'ın serviste tedavisi sürüyor

Türkiye'nin 5'inci çift kol nakli yapılan Yavuz Ayılmazdır'ın sağlığının iyi olduğu, şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2021 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2021 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Türkiye'nin 5'inci çift kol nakli yapılan Ayılmazdır'ın serviste tedavisi sürüyor
Antalya

Akdeniz Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, çift kol nakli gerçekleştirilen 34 yaşındaki Ayılmazdır'ın tedavisinin normal serviste sürdüğünü söyledi.

Ameliyatın 14 saat sürdüğüne ve sorunsuz şekilde yapıldığına değinen Özkan, "Yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal servise almıştık. Hastamızın sağlık durumu gayet iyi. Şu ana kadar herhangi bir komplikasyon gerçekleşmedi." dedi.

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşen ve ailesi tarafından organları ile kolları bağışlanan polis memurunun kolları, 29 Haziran'da Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyonla İstanbul'da 9 yaşındayken dinamit patlaması sonucu iki elini bilek hizasından kaybeden Ayılmazdır'a nakledilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.