Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOGG uzmanlarından itfaiyeye 'elektrikli araç yangını ve kazalarında evvel müdahale' eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye aracı aracı ekipleri, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) uzmanlarından "elektrikli araç yangını ve kazalarında evvel müdahale" eğitimi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2022 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2022 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
TOGG uzmanlarından itfaiyeye 'elektrikli araç yangını ve kazalarında evvel müdahale' eğitimi
Kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden meydana getirilen açıklamaya göre, Bilişim Vadisi'nde toprak meydan TOGG, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimine (KOBİTEM) davette bulundu.

Davete güvenerek gerçekleşen ziyarette, TOGG'un dalında bilirkişi yetkilileri kabilinden dünyada elektrikli otomobillerin geçmişi, teknolojik gelişimi, mütekâmil araç düzenlilik sistemleri ile TOGG arabası üzerine lokma yapıldı.

KOBİTEM Birim Amiri ve eğitmenlerinin katılmış bulunduğu ziyarette ayrıca, muhtemel aceleci hallerde elektrikli araçlara nite dahil edileceği, akıllıcasına dahil teknikleri dair TOGG uzmanlarınca personele eğitim verildi.

TOGG uzmanlarından tahsil edilen bilgiler, elektrikli araç yangını ve kazalarında önce dahil mevzulu eğitimler düşüncesince iri ehemmiyet taşıyor.

Eğitim sonra itfaiye aracı aracı eğitmenleri, yerel arabası aşinalık fırsatı ve TOGG aracının simülasyonunu sınama olanağı buldu.

Doğuştan elektrikli Avrupa'nın önce arabası unvanını haiz yerel ve ulusal bellik TOGG, erbap bulunduğu toy teknolojiler ve düzenlilik sistemleriyle cezaevi dolduruyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.