Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

​TİM, Şanlıurfa ve Kilis’te 250 aileye insani yardım malzemesi dağıttı

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
​TİM, Şanlıurfa ve Kilis’te 250 aileye insani yardım malzemesi dağıttı

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin, “BİRLİKLERİMİZ BİRLİKTELİĞİMİZDİR” kampanyası kapsamında hazırladığı 35 TIR’lık insani yardım malzemesi Kilis ve Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi 250 aileye ulaştırıldı.

 

61 ihracatçı birliği, 13 genel sekterliği ve 27 sektörü ile 85 bine yaklaşan ihracat ailesinin çatı kuruluşu Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Barış Pınarı Harekatı’na sınırı olan bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza yardım sağlamak amacıyla başlattığı “BİRLİKLERİMİZ BİRLİKTELİĞİMİZDİR” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım malzemeleri gönderildi. İçerisinde battaniye, halı, ayakkabı, giyim eşyası ve gıda gibi temel ihtiyaç maddelerinin yer aldığı 35 TIR’lık insani yardım malzemesi Kilis’in Göktaş, Ceritler, Karacaören köyleri ve Şanlıurfa’nın Akçakale İlçelerinde Türk Kızılay tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 250 aileye dağıtıldı.

İsmail Gülle “Sırada istihdam var”

Sanlıurfa’nın Akçakale Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan TİM Başkanı İsmail Gülle, “Geçtiğimiz hafta 200’e yakın ihracatçımız ile operasyona destek vermek için Akçakale’deydik. Yaptığımız ziyarette, Barış Pınarı Harekatı’na, Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak her zaman destek olacağımızın, Şanlı Mehmetçiğimizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızın ve bölgede yaşayan vatandaşlarımıza her türlü desteği ulaştıracağımızın sözünü vermiştik. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

İsmail Gülle, ihracatçı birliklerinin başkan ve yöneticilerinin verdiği destekle gerçekleştirdikleri yardım kampanyasının 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlandığını ve 35 TIR’lık yardım malzemesini bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti.

İhracatçılar olarak ülke için çalışıp ülke için üretmeye devam edeceklerini ifade eden Gülle, “Bundan sonraki süreçte Akçakale Belediye Başkanı ile yatırım ve istihdam projelerini konuşmak üzere burada olacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.