Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu tatilde de çalışacak

TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, komisyonun, Meclis'in tatile girdiği dönemde de çalışacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2021 19:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2021 19:57
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
TBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu tatilde de çalışacak
TBMM

Demir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bütün siyasi partilerin ortak önerisiyle başta Marmara Denizi olmak üzere, denizlerdeki müsilaj sorununun nedenlerinin araştırılarak gerekli önlemlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırması Komisyonu kurulduğunu hatırlattı.

Komisyonun çalışmalarına başladığını belirten Demir, "Hedef, başta Marmara Denizi olmak üzere, denizlerde müsilaja sebep olan etkenlerin tespiti ve bunların önlenmesidir." diye konuştu.

Bugün yapılan toplantıda çalışma takviminin belirlendiğini ifade eden Demir, üniversitelerdeki bilim insanları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimlerin dinlenerek komisyonca hazırlanacak raporun TBMM Başkanlığına sunulacağını anlattı.

Demir, "Meclis tatile girdiğinde, müsilajın önemi münasebetiyle aldığımız karar doğrultusunda, komisyonumuz tatil yapmadan çalışmalarına devam edecek. Çalışmaların bir kısmını TBMM çatısı altında gerçekleştirerek misafirlerimizi dinleyeceğiz. Çalışmalarımızın bir kısmında da sahada olacağız." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.