Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİBERAY, 23 Nisan'da farkındalık etkinlikleri yapacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının güvenli internet kullanımı için vatandaşlara rehberlik amacıyla başlattığı SİBERAY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2021 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2021 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
SİBERAY, 23 Nisan'da farkındalık etkinlikleri yapacak
Ankara

SİBERAY'ın internet sitesindeki duyuruya göre, 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı kutlamaları kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla "Duru Türkçe" ve "72 Millete Bir Gözle Bakmak" temalarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yarışmalar düzenlenecek.

Buna göre, yarışmalarda dijital oyun bağımlılığı, ekran bağımlılığı, siber/dijital dünyada çocuk konularını içeren resimler yapılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, "siber zorbalıkla mücadele" konulu mesajlar içeren videolar çekilecek.

2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı kapsamında, "72 Millete Bir Gözle Bakmak" amacıyla sosyal medya platformlarının insan ve doğa sevgisiyle, kardeşlik bağıyla kullanmasını anlatacak videolar çekilecek.

Siber dünyada "Duru Türkçe" etkinliği kapsamında Yunus Emre şiirleri okunacak.

Yarışmalarda birinci olanlara laptop, ikinci seçilen 5'er kişiye radyo ve flash bellek, üçüncü seçilen 10'ar kişiye hoparlör ve tişört, dördüncü olarak değerlendirilen 100'er kişiye kalem, kalemlik ve SİBERAY ajandası hediye edilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan etkinlikler www.siberay.com sitesinden ve SİBERAY'ın Twitter, Facebok, Instagram hesaplarından yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.