Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saç dökülmesini engelleyen yöntemler

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2019 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Saç dökülmesini engelleyen yöntemler
Beslenmenizden duş alışkanlıklarınıza kullandığınız ürünlerden saç tarama uygulamalarına kadar bir dizi tedbirler alarak saçlarınızın uzun ömürlü ve sağlıklı hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Saçlarınız dökülüyorsa ya da saçlarınızın dökülmesini istemiyorsanız, bunun önüne geçmek için birtakım tedbirler almalısınız. Doğru hamleler yaparak sağlıklı saçlara sahip olabilir, saç dökülmesinin önüne geçebilirsiniz.

BESLENMEYE DİKKAT

Avokado, Hindistan cevizi yağı, badem, somon ve chia tohumu gibi yağ asidi bakımından zengin besinler tüketerek saç sağlığınızı destekleyebilirsiniz.

SAÇ DOSTU ÜRÜNLER

Saç bakım ürünleri alırken, saç büyüme formülü ile zenginleştirilmiş ürünleri tercih edin. Seçtiğiniz ürünün daha kalın ve uzun saçları uyarmaya yardım etmesi saç sağlığınız için olumlu etkileri beraberinde getirecektir.

SAÇ BAKIMINA DİKKAT

Saçlarınıza düzenli aralıklarla bakım uygulaması yapmalısınız. Zayıflamış ve hasar görmüş saçlardan kurtulmuş saçlardan kurtulmak için saç maskeleri ve saç nemlendiricileri uygulamak saçlarınıza iyi gelecektir.

YANLIŞ ŞEKİLLENDİRMEKTEN VAZGEÇİN

Saçlarınızı şekillendirmek için ısılı düzleştiriciler kullanıyorsanız, saçlarınızın daha kırılgan ve zayıf hale gelmesine neden olursunuz. Isılı düzleştiriciler yerine sünger kıvırıcılar gibi saça zarar vermeyen yöntemler kullanarak saç sağlığınız için daha faydalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.