Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ordu'da asfalt üretiminden 8 ayda 3,5 milyon lira tasarruf

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, yaşama geçirdikleri Asfalt Plent Tesisi sebebiyle 8 ayda 3,5 milyon liralık artırım sağladıklarını belirterek, "Şehrimizin asfalt ihtiyacını Avrupa standartlarına akıllıca birlikte halde adına getiriyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2021 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2021 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Ordu'da asfalt üretiminden 8 ayda 3,5 milyon lira tasarruf
Ordu

Ordu'da maliyeti indirmek ve asfaltın buluşmadığı mahalle tutmak hesabına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in girişimleriyle oluşturulan asfalt istihsal tesisi, 2020 senesinde belediyenin bünyesine kazandırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, mukayyet açıklamasında, Türkiye'nin en derinliğine kez ağına cemaat Ordu'da asfaltı sıfır ilçe, mahalle tutmak düşüncesince çalıştıklarını belirtti.

"Günümüz teknolojisinin en güzel asfalt tesisini şehrimize kazandırdık"

Daha öncesinde mevcut tesislerin istihsal kapasitesinin düşük, sonuç teknolojiden ırak ve elden mantinota işlerinde kullanılmak kıl payı istihsal gerçekleştirdiğini aktaran Güler, "Bu tesislerin istihsal kapasitesi ise hedeflenen altında kalıyordu. Bu da sahadaki personelimizin asfalt taşımalık ve serim ekipmanlarının çarpıcı çalışmamasına etken oluyordu. Tüm nedenler natürel şekilde maliyet artışına bozukluk olmaktadır ve kifayetli verimi elde edemiyorduk. Bu nedenle çağımız teknolojisinin en güzel asfalt tesisini şehrimize kazandırdık." ifadelerini kullandı.

Güler, 2020 Mayıs ayında üretime başladıkları tesiste bu vakte derece 163 bin titrem asfalt ürettiklerini ve gerekseme duyan mahalleleri asfaltladıklarını belirterek şunları kaydetti:

"Hem vakitten bununla beraber kazançlı şekilde makul tesisimizde 8 ay içinde 3,5 milyon liralık artırım ika olanağı bulduk. 2021 senesinde ise dört dörtlük sığa etkin tesisimizde 18 milyon liralık artırım etmeyi planlıyoruz. Hem özlük tesislerimizde üretimimizi yapıyoruz bununla beraber şehrimizin asfalt ihtiyacını Avrupa standartlarına makul ortak biçimde hesabına getiriyoruz."


Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.