Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Murat Can Ünverdi :Sosyal Medyanın Dahi Çocuğu

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2020 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2020 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Murat Can Ünverdi :Sosyal Medyanın Dahi Çocuğu
Sosyal medya alanındaki başarıları ile sosyal medyanın dahi çocuğu adını alan Murat Can Ünverdi kurduğu ve CEO'luğunu üstlendiği firma ile sektörde yeni bir soluk oldu.  Yeni Medya Şirketler Grubu CEO'su 2017 yılında faaliyetine başlayan firma ile kısa zamanda başarıyı elde etti.  Özellikle Instagram'da çok daha fazla adını duyuran Ünverdi tarafından hazırlanan hizmetlerin hemen hepsi başarı ile sonuçlandı.  

Başarıları İle Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Sürekli yeni tasarımlar geliştiren ve yeni projelerini hayata koyan genç işadamı kullanıcılarına her zaman daha şık deneyimler sunuyor. Birçok farklı sektörde ve birçok farklı alanda başarılara imza atan sosyal medyanın dahi çocuğu projelerinde sorunsuz çalışan orijinal sistemler kullanıyor. Sektörde adını duyurduğu günden bu yana imkansızların adamı olarak ismini süsleyen Ünverdi sosyal medya ile alakalı önemli başarıları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Yaptığı İşlere Organik Büyümeyi Dahil Etti

Instagram tarafından onaylanan önemli isimlerlede çalışan ve sosyal medyada kişileri hayallerine kavuşturan ünlü CEO her zaman gündeme gelmeyi başarıyor.  Son dönemde mavi tik üzerinde dünyada bir ilki gerçekleştiren ve aynı kişiye iki farklı hesap üzerinden mavi tik alabilen tek isim olan Murat Can Ünverdi mavi tik onayı alamayanların da kendisi ile çalışmalarını sağlıyor. Sosyal medya uzmanı şimdide yaptığı işlere organik büyümeyi dahil etti. Sosyal medya üzerinde müşterilerini konum, keşfet ve hashtaglarda öne çıkararak sosyal medyada gündem haline getiriyor.  

Murat Can Ünverdi Daha Çok Konuşulacak

Başarıları ve projeleri ile her zaman yaptığı işler takip edilen ve sürekli konuşulan isim Yeni Medya Şirketler Grubu CEO'su Murat Can Ünverdi organik büyüme projesi ile de daha çok konuşulacak. Sosyal medya mecralarında kişilerin ve firmaları konum, keşfet ve hashtaglarda öne çıkmaları için farklı projeler hazırlayan sosyal medya dâhisi Yeni Medya Şirketler Grubu CEO'su Murat Can Ünverdi bu konuda yine bir ilki gerçekleştirdi.  Sosyal medya mecrasında ve arama motorlarında müşterilerini bir şekilde öne çıkarmayı başaran projeleri ile adını duyuran genç iş adamı bu projesiyle de sektörde çok konuşulmaya devam edecek gibi duruyor.

Instagram Hesabım : www.instagram.com/mcanunverdi 

Kişisel Sitem :  www.canunverdi.com  

Şirket Sitemiz : www.ajansyenimedya.com 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.