Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MNG HAVAYOLLARI’NDA UÇURTMA ŞENLİĞİ

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
MNG HAVAYOLLARI’NDA UÇURTMA ŞENLİĞİ

MNG Havayolları çalışan ve çocukları, eğitim-öğretim yılının bitimini kutlamak için bir arayageldi. Türkiye’nin ilk özel hava kargo firmasıolarak kurulan MNG Havayolları, babalar gününedenk gelen bu özel günü uçurtma şenliğiylegöklerde kutladı.

A6E5174A-1CBF-481C-9DE2-2CC7C8CCE7DD.jpeg

Bugüne kadar tarifeli ve charter seferleriyle dünyada 425 farklı noktaya başarılı operasyonlar gerçekleştiren hava kargofirması göklerde olmayı çalışanları ve aileleriyle birliktedeneyimledi. Uyum içinde çalışan ekibin sürdürülebilirbaşarıda büyük payı olduğuna inanan MNG Havayolları’ndahem babalar günü hem karne sevincini coşkuyla kutlandı. Uçurtma yapım ve süsleme atölyesinde hazırladıklarıuçurtmaları aileleriyle beraber gökyüzünün maviliğiylebuluşturan çalışanlar, sürdürülebilir bir gelecek için temiz birenerji kaynağı sağlayan rüzgarın önemine dikkat çekti. 

1000’e yakın çalışanıyla Türkiye’yi hava kargo pazarında öneçıkaran MNG Havayolları Genel Müdürü Ali Sedat Özkazanç; ‘Türkiye’nin ilk özel hava kargo firması olarakkurulduğumuz günden beri göklerdeyiz. 465 tona ulaşan net kapasitemizle Türkiye'deki hava kargo kapasitesinin önemlibir kısmını elimizde tutuyoruz. Bu başarıda payı olan tümçalışanlarımız ve aileleriyle gökyüzünü en kolay haliyledeneyimlemek istedik. İnanıyorum ki, 25 yıldan uzun süredirfaaliyetlerine devam eden MNG Havayolları’nı hep birliktedaha da ileriye taşıyacağız’ dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.