Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da Cinayet Sanığına Beraat ve Tahliye

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2021 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Malatya’da Cinayet Sanığına Beraat ve Tahliye
 

Malatya’da 20 yaşındaki gencin öldürüldüğü olayın faili olarak tutuklu yargılanan 22 yaşındaki genç hakkında mahkemece beraat ve tahliye kararı verildi.

Olay, 23 Ekim 2020 tarihinde Aslanbey Mahallesi Elif Sokakta meydana gelmişti. İddianamedeki bilgilere göre; Arafat Yalçın (20 ) ile Burak Doğan gündüz saatlerinde kavga etti. Her ikisinin arkadaşları, Arafat Yalçın ile Burak Doğan’ı barıştırmak için gece yarısı bir araya getirdi. Bir anda kavga çıkan buluşmada Arafat Yalçın üzerindeki tabanca ile Burak Doğan’a ateş açarken, bu esnada Volkan D. de üzerindeki tabanca ile Arafat Yalçın’a ateş etti. Olayda Arafat Yalçın ve Burak Doğan yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Arafat Yalçın hayatını kaybetti. Cinayetten hemen sonra yakalanan Volkan D. (22) tutuklandı.

Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Kasten öldürme” suçundan tutuklu yargılanan Volkan D.’nin yargılaması sona erdi. Karar duruşmasına tutuklu sanık ile birlikte avukatları Mehmet Nuri Koşar, Bülent Topel ve Hüseyin Cem katıldı.

Yapılan savunmaların ardından Mahkeme Heyeti, cinayetin meşru müdafaa ve zorunluluk hali kapsamında işlendiğine kanaat getirerek sanığın beraatına ve tahliyesine karar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.