Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAHSUN KIRMIZIGÜL 16 YIL ARADAN SONRA YENİ ALBÜMÜYLE  YILBAŞI GECESİ MÜZİĞE GERİ DÖNÜYOR.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2021 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2021 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
MAHSUN KIRMIZIGÜL 16 YIL ARADAN SONRA YENİ ALBÜMÜYLE  YILBAŞI GECESİ MÜZİĞE GERİ DÖNÜYOR.

90’lı ve 2000’li yıllarda yaptığı şarkılarla gönülleri fetheden, konserleriyle milyonları peşinden sürükleyen, albümleri ve sinema filmleri rekorlar kıran efsane sanatçı ‘Hoş Geldin’ adlı yeni albümüyle müzik dünyasına 31 Aralık gecesi damgasını vurmaya geliyor…

Sosyal medya ve dijital platformlardan önce ilk kez ve  Tv’de çıkacak olan sanatçının yılbaşı çekimleri çok büyük hazırlıklarla yapıldı.. Yönetmenliğini Kemal Başbuğun yaptığı  çekimlerde 280 kişi çalıştı.   Farkını ortaya koyan Efsane,  kendisini bekleyen milyonlara yılbaşı gecesi ekibi ile birlikte muhteşem bir Show, ihtişamlı bir konser, büyüleyici bir program hazırladı.  Türkiye, son yılların en büyük müzik olayına, yılbaşı gecesi tanık olacak.. 

Efsane sanatçı, 16 yıl aradan sonra, ‘’Hoş Geldin’’ diyerek sevenleriyle buluşmaya, kalplere dokunmaya  geliyor..

5 kıtada yüzlerce konser veren usta sanatçı; Türkiye, Ortadoğu, Kafkaslar ve Balkanlar’ın tanınan seslerinden biri.  Şarkılarıyla gönüllerde taht kuran ünlü yıldız, müziğe ara verdiği 16 yılda yurt içi ve yurt dışındaki sinemalarda yaklaşık 17 milyon kişinin izlediği, Türk sinemasının baş yapıtları arasında gösterilen 6 sinema filmine imza attı.  Müzik ve sinema dalında yüzlerce ödül alan sanatçı, 2022’nin ilk saniyelerinde ara verdiği müzik dünyasına yeni albümü ile geri dönüyor.  Yeni yılın dünyada çıkacak ilk albümü ile müzik dünyasına yenilik ve hareket katmaya, eserleri ile damgasını vurmaya hazırlanan büyük sanatçıyı, çok büyük bir müzik kitlesi bekliyor.

YENİ YILIN DÜNYADAKİ İLK ALBÜMÜ

‘Hoş Geldin’, tüm dünyada 2022’nin ilk albümü olarak çıkacak. 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece saat 00.01’de çıkacak olan albüm, A1 Müzik etiketiyle, müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini alacak. Bu çok özel albümün çift plak ve cd olarak müzik marketlerde yerini alacak.  Sınırlı sayıda, sadece 10001 adet olarak basılacak olan özel çiftli plak, usta sanatçının imzasını taşıyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.