Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam gönülleri fethetti

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2019 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2019 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Kaymakam gönülleri fethetti
Ordu'da Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir, gün boyu yoldan geçen araçlara el sallayan 27 yaşındaki zihinsel engelli Salih Belen için özel bekleme alanı yaptırdı.

Kaymakam Özdemir, araçlara el sallamaktan yağmur altında bile vazgeçmeyen Salih Belen'i fark etti. Kaymakam Özdemir'in talimatı üzerine gencin her gün beklediği mevkiye demir malzemeler kullanılarak yapılan özel bekleme alanına iskemle ve sehpa konuldu. 'Salih'in Yeri' tabelasının da asıldığı zihinsel engelli genç için özel bekleme yeri yaptırılması çevre sakinleri ve sosyal medya kullanıcılarının takdirini topladı.

BİR ENGELLİ GENCİN HİKAYESİ : SALİH'İN YERİ

REKLAM

ads by AdMatic

Ordu'nun Gürgentepe ilçesine bağlı Gülbelen Mahallesi'nde yoldan geçen herkese selam verip ilgi odağı olan engelli Salih Belen (27), ıslanmaması için kaymakamlık tarafından kendisine özel yaptırılan bekleme durağının sevincini yaşıyor. Araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlar, durağın yanında durup kendilerini selamlayan Belen'le fotoğraf çektirip, selfie yapmayı da ihmal etmiyor.

Ordu'nun Gürgentepe İlçe Kaymakamı Nursel Özdemir, Gülbelen Mahallesi'ni ziyaret etti. Yağmur ve soğuk havada, yol kenarına çıkarak yoldan geçen araçlara el sallayan engelli Salih Belen ile karşılaşan Kaymakam Nursel Özdemir, kendisine bekleme durağı yapılması için talimat verdi. Durağın yapılmasının ardından Kaymakam Nursel Özdemir, eşi Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir ile, Salih Belen'i yeni yapılan durakta ziyaret etti. 'Salih'in yeri' adı verilen durak, paylaşıldığı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Salih Belen ise, ıslanmaması için kaymakamlık tarafından kendisine özel yaptırılan bekleme durağının sevincini yaşıyor. Araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlar da durağın yanında durarak, Salih Belen'le çektiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıyor.

'HER GÜN BURAYA GELİP HERKESE EL SALLIYOR'

Salih Belen'in babası Cemal Belen, durağın daha modernize hale dönüştürüleceğini belirterek, ilgi gösterenlere teşekkür etti. Oğlunun her gün durakta herkese el sallayıp selam verdiğini anlatan baba Belen, ''Engelli oğlum her gün evde durmuyor buraya geliyor. Burada oturuyor, karnı acıkınca eve geliyor. Kaymakamımız buraya gelince onu görmüş sonra ona yer yaptılar. Her gün buraya gelip oturuyor, yoldan geçen arabalara el sallıyor. Allah razı olsun yapanlardan. Şimdi durak olarak gören sürücüler yolda araçlarını durduruyor fotoğraf çektiriyorlar. Güzel bir yer yapıldı, altıda beton dökülecek. Herkesten Allah razı olsun, çocuğum buna çok sevindi.'' dedi.

Arkadaşıyla birlikte Salih Belen'le durakta selfi yapıp, anı fotoğraf çekinen Halil Demirer ise, Kaymakam Nursel Özdemir'e duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.