Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadir Doğulu'dan flaş Neslihan Atagül açıklaması: Eşim Neslican Tay'ın filminde oynamıyor, adı PR için kullanıldı...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Kadir Doğulu'dan flaş Neslihan Atagül açıklaması: Eşim Neslican Tay'ın filminde oynamıyor, adı PR için kullanıldı...
  Kadir Doğulu Kazak yapımcı Koyanbayev Nurlan'la ortak çektiği Kazakh Business in Turkey filminde rol aldı. Çekimlerde tv100'de ekrana gelen Magazin Hattı'nın sorularını yanıtlayan Doğulu son günlerde eşi Neslihan Atagül'le ilgili gündeme gelen bir konuya açıklık getirdi.

Neslihan Atagül Doğulu'nun kanserle mücadelenin sembolü olan Neslican Tay’ın hayatı anlatan filmde başrol oynayacağı gündeme gelmişti.

Ancak Doğulu yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş’ın yaptığı ‘Demir Kadın Neslican’ filminde eşinin rol almayacağını açıkladı. Doğulu şunları söyledi:

"Neslihan bu konuyla ilgili açıklama yapacak. Neslihan projeyi kabul etmemesini gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi. Ama yapımcısı kabul etmediği halde PR malzemesi olarak kullandı. Bunun altında biz iyiniyet aramıyoruz. O yüzden Neslican'ın acısı çok taze... Bu kadar acı tazeyken bu işler bu kadar aceleye getirilmez. Daha vakti var. Hayatının en iyi şekilde anlatılacağı senaryolara ihtiyaç var. Neslihan gerekli açıklamayı yapacaktır. Biz zaten teklif ilk geldiğinde çok hassas davranıp neden kabul etmeyeceğimizi anlattık. Yapımcının bu kadar agresif bir PR yapmasını da anlamıyoruz. Çok üzgünüz."

Kaynak; Tv100

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.