Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollywood Yıldızlarından büyük tecrübeler kazandım.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2022 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2022 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Hollywood Yıldızlarından büyük tecrübeler kazandım.

Türkiye onu Kurtlar Vadisi'ndeki Abdülhey karakteri ile tanıdı. Polat Alemdar, Çakır ve Memati'den sonra en dikkat çeken karakterdi Abdülhey. Bir çok projede yer alan değerli oyuncu Kenan Çoban yapacağı yeni projelerini, cznburak ile dostluğunu ve bir çok konuyu tüm samimiyeti ile Breaking News Turkey için yanıtladı.

Breaking News;  Bizler sizi tanıyoruz ama yurt dışında bilmeyen okuyucularımız için bizlere kendinizden bahsedermisiniz? 

Kenan Çoban; 22 Ocak 1975 Elazığ doğumluyum.Evliyim(E.Helin Nazlı Çoban) Bir oğlum var(Miraç Mert Çoban) oyunculuk mesleğinden önce futbol ve spor tesisi işletmeciliği yaptım hala aktif olarak futbol, su sporları, at biniciliği, dövüş sporları ve Of-road yapıyorum. Oyunculuk mesleğine 2002 yılında başladım alaylıyım, Kurtlar vadisi dizisi, Kurtlar vadisi pusu Abdülhey, Ayrılık dizisi (Kerem) başrol, Beyaz karanfil (zülfü) başrol, Halil İbrahim sofrası konuk oyuncu, Edho (Fahri Baba), Kurtlar vadisi Irak sinema filmi, Kurtlar Vadisi Filistin sinema filmi, Bal kaymak Sinema filmi (Asker) oynadığım projeler ve karakterler.

Breaking News; Sizler Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiğiniz Abdülhey karakteriyle akıllarda yer edindiniz. Dizideki karakteriniz ile normal yaşantınızdaki karakteriniz zıt kutuplar. Bu tür zor rollerde o role girmek için neler yapıyorsunuz ? Bir role hazırlanırken kendinizi nasıl adapte ediyorsunuz? 

Kenan Çoban; Öncelikle oyunculukta en önemli kural disiplindir ve yaptığın işi sevmektir. Bir projede bana yazılmış karakteri oluşturmak için önce araştırır sonra o duyguya kendimi hazırlarım. Oyuncunun kendini senaryoda yazılmış olan karaktere benzetilebilmesi yazılmış karakteri kendine benzetmesi değildir, bende tam anlamıyla böyle yapıyorum kendimi karaktere benzetiyorum. Tutku ve disiplin de birleşince işimde başarılı oluyorum, rolümün hakkını vermeye çalışıyorum sonuçta bizler oynadığımız karakteri seyircinin beğenisine sunuyoruz ve seyirciyi inandırmak zorundayız. Bazı projelerde ünlü Hollywood yıldızları ile oynama şansım oldu onlardan da büyük tecrübeler kazandım benim için büyük keyifti.

DUBLÖR KULLANMAYI TERCİH ETMİYORUM..!!

Breaking News; Çok iyi bir oyuncusunuz peki sizleri çok yoran zorlayan bir rol oldumu oynadığınız projelerde? 

Kenan Çoban; Sahnelerimin genelinde Aksiyon olduğu için ve dublör kullanmayı tercih etmediğimden zorlandığım zamanlar oldu. Örnek verecek olursak Beyaz Karanfil dizisinde denize uçan arabanın içinden çıkış sahnem zor olsada büyük keyif aldığım sahnelerden biridir. Helikopterli sahnelerde beni zorlamıştır.

Breaking News; Şu rol benim çok istediğim bir roldür dediğiniz bir dizi film figürü varmı acaba düşüncenizde? 

Kenan Çoban; Denzel Washington’un oynadığı Adalet filminde canlandırdığı Robert McCall karakterini oynamayı çok isterdim, ayrıca Adrien Brody Deney filminde de Adrienin rolünü ve Idris Elbanın baskın günü filminde yine Idris Elbanın canlandırdığı karakteri oynamayı isterdim.

Breaking News; Şu anda neler yapıyorsunuz? Sinema, dizi ve reklam proje görüşmeleriniz varmı acaba ?

Kenan Çoban; Tabiki var. 2 sinema filmi 1 reklam çekimim olacak. Gelen dizi tekliflerini de değerlendireceğim.

Breaking News; Türkiye’nin yurt dışındaki gururlarından olan Czn Burak ile paylaşımlar yapıyorsunuz, onunla yeni projeler var diyebilirmiyiz? 

Kenan Çoban; Czn Burak (Özdemir) bir çok kitlenin hayranlık duyduğu işini çok iyi yapan bir Chef. Kendisi benim kardeşimdir aramızdaki Abi kardeş bağı çok güçlüdür her zaman bizi bir arada göreceksiniz  güzel projelerimiz olacak. Sürpriz olsun.

Breaking News; Yurt dışında özellikle dubai ve Ortadoğu ülkelerinde yapmayı düşündüğümüz projeler varmı acaba ?  

Kenan Çoban; Ortadoğu, Balkan ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerinden gelen bir çok reklam ve sinema teklifleri var. Yardımcım Ali Kardeşim (Ali Güzelaslan) ile degerlendirme aşamasındayız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.