Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haberci engelleri kaldırdı

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Haberci engelleri kaldırdı

“Sosyal Medya’dan Sosyal Hayata”

Gazeteci İbrahim Konar bir süredir sosyal medya hesabından çeşitli alanlardaki isimlerle gerçekleştirdiği söyleşilerden elde ettiği gelir ile elli adet tekerlekli sandalye alarak, Engelsiz Yaşam Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. İbrahim Konar’a ünlü sanatçılar Yılmaz Morgül ile Hilal Özdemir’de destek verdiler. 

Engelsiz Yaşam Vakfı ile Kanal D Haber muhabiri İbrahim Konar “Sosyal Sorumluluk” alanında ortak bir çalışmaya imza attılar. Bir süreden beri sosyal medya hesabından “Sosyal Medyadan Sosyal Hayata” adlı söyleşilerini gerçekleştiren Gazeteci İbrahim Konar bu söyleşilerde çeşitli alanlarda çalışan isimlerle ilgi çekici sohbetler gerçekleştiriyordu. 

Söyleşilere katılan konukların yanı sıra söyleşileri sosyal medyadan takip eden takipçilerinin bağışlarıyla elde edilen gelir ise engelliler için engellerin ortadan kalkmasına vesile oldu. Elli adet tekerlekli sandalye satın alan İbrahim Konar, Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahiplerini belirlediler ve bugüne kadar Türkiye genelinde elli tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.


Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Akatlar’da bulunan merkezinde bir tören basın toplantısı ile tekerlekli sandalyelerden bir bölümü Beykoz Engelliler Derneği başkanı Hasan Polat’a teslim edildi. Basın toplantısına ünlü sanatçı Yılmaz Morgül ile aynı zamanda Engelsiz Yaşam Vakfı İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi olan Hilal Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. Yılmaz Morgül ve Hilal Özdemir yaptıkları konuşmalarda “Haberci İbrahim Konar örnek bir davranış gösterdi ve mesleğine yakışanı yaptı” dediler.

“Ailemde engelli bireyler var”

Gazeteci İbrahim Konar kendisine destek veren Engelsiz Yaşam Vakfı’na teşekkür ederek “Benim de ailemde engelli olan bireyler var. Engellilerin içinde bulundukları zor şartları gayet iyi biliyorum. Sosyal medya hesabımdan yaptığım söyleşilerde rozet satın alarak katkı yapan katılımcılar ve söyleşi yaptığımız isimlerin bağışları ile bunu gerçekleştirdik. Bir gazeteci olarak engelli bireylere bir nebze de olsa faydalı olduğum için mutluyum” dedi.

Söyleşilere konuk olarak katılan ve bağışta bulunanlar;

1. Cihan Şahlan​​​

2. Nedim Şahin (Baruthane Pilavcısı)​

3. Mustafa Şapaloğlu​​  

4. Cihan Aktaş​​​  

5. Adem Aktaş​​​

6. Rıdvan Kocaman​​

7. Av.Mehmet İhsan Kalkan​​  

8. Ayla Sözüöz​​​  

9. Elif Güveyler (Pilot)​​​

10. Zerrin Kara​​​

11. Şaban Palabıyık​​

12. Pınar Erbaş (Show Haber Spikeri)​​​  

13. Birol Uçan​​     

14. Mustafa Feralan​​      

15. Mehmet Mert (Gazete Damga Genel Yay.Yön)​​   

16. Fahrettin Uzun (Yönetmen)​​

     17.  Elif İstanbullu                           

     18.  Veysel Yıldız

     19.  Victoria İshakhanova (Saç Dedektifi - HDC Exclusive)

     20.  Beste Naz Süllü

     21.  Mehmet Yapar (Kırmızı Bisikletim - Sosyal Medya Platformu Kurucusu)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.